Mezun senesi oyun oynanır mı?

Her ikisini de yapmak lazım. Neden mi??

Mezun senesinde senin yakın arkadaşlarının %90 ı yerleşmiş olacak ve başka şehirlere dağılacak o sırada yalnız kalacaksın hem kendini başarısız hissedeceksin hem de sıkıldığında stresini atman için muhtemel arkadaş çevren dağılmış olacak. Stres üstüne stres ile hata yapmaya daha yatkın olacak. Bir de bunun aile tarafı var. Onlar da üstüne üstüne gelecek bazen çünkü komşularının, akrabalarının çocukları bir yerlere yerleşmiş olacak.

Absürt bir stres ortamına girmemen ve arada da kafanı toparlaman için aktivite yapman şart. Arkadaş çevren daralacağı için bu da ister istemez bilgisayar ile olacak. Az da olsa oy çünkü bu sefer stres ile daha da bocalaman mümkün.

Her ikisini de yapmak lazım. Neden mi?

Mezun senesinde senin yakın arkadaşlarının %90'ı yerleşmiş olacak ve başka şehirlere dağılacak o sırada yalnız kalacaksın hem kendini başarısız hissedeceksin hem de sıkıldığında stresini atman için muhtemel arkadaş çevren dağılmış olacak. Stres üstüne stres ile hata yapmaya daha yatkın olacak. Bir de bunun aile tarafı var. Onlar da üstüne üstüne gelecek bazen çünkü komşularının, akrabalarının çocukları bir yerlere yerleşmiş olacak.

Absürt bir stres ortamına girmemen ve arada da kafanı toparlaman için aktivite yapman şart. Arkadaş çevren daralacağı için bu da ister istemez bilgisayar ile olacak. Az da olsa oy çünkü bu sefer stres ile daha da bocalaman mümkün.

Teşekkürler. Yorumunuzu dikkate alacağım.

Stres atmak için bir şey bulman lazım neticede bu oyun da olabilir başka bir şeyde ama sınav senende yazılıma odaklanmanı önermem. Bu şekilde yazılımda geleceğin seviyeye üniversitede 2-3 ayda gelirsin zaten. Kafanı eksra yoracak başka bir öğrenme ile uğraşma. Onun yerine ihtiyacına bağlı belki uykuna belki dersine veya kafa dağıtıcı (spor, kitap okuma, podcast dinleme vb. gibi) başka bir aktiviteye zaman ayırmanı öneririm.

Merhaba. Mezun senemdeyim ve ağustos'tan beri sınava çalışıyorum. Sınav yılı boyunca hem derslere hem de yazılıma odaklanmak ne kadar mümkün? Zaman zaman oyun oynayarak kaçamak yapıyorum ve bu durumdan hoşlanıyorum.
Her sabah saat 6'da kütüphaneye gidiyorum, 7 gibi çalışmaya başlıyorum ve akşam 5-6 civarında eve geliyorum. Eve döndüğümde bilgisayara oturup yazılım çalışmak ya da oyun oynamakla zaman geçiriyorum. Genelde saat 11 gibi yatağa geçiyorum ve uyku düzenim için bu saat doğru mu?
Bunun dışında, eve geldiğim süreçte ders çalışmalı mıyım? Bilgisayarı kaldırmayı düşünsem de, bu süre zarfında verimli bir şekilde ders çalışmak mı yoksa biraz eğlenip dinlenmek mi daha önemli? Uzun saatler boyunca çalışmanın ardından kendime ne kadar dinlenme süresi ayırmalıyım? Hem sınav hazırlığımı desteklemek hem de yazılım alanında kendimi geliştirmek istiyorum, bu dengeyi nasıl sağlarsınız?

Bence kafa dağıtmak için bilgisayara oturulmalı ama oyun konusunda karar sizin ben günde 3 - 4 saat çalışıyorum ama gene oyun oynamıyorum çünkü artık oyun oynamak eskisi gibi etkilemiyor beni sadece dizi film izliyorum bu aralar behzat ç. Ve Harry Potter serisini yeniden izliyorum zamanı hızlıca geçiriyorlar.

Bence oynayabilirsin arada bir kafa dağıtmakta gerekiyor. Bende mezun senemdeyim ve günde 1-2 saat bile olsa oyun oynadığım veya dizi izlediğim oluyor.

Mezun senesi oyun oynamayıp ne yapacaksın kimse yok ki zaten. Sabahları çalışmayı bitir akşam takıl kafana göre. Buluş birileriyle oyun oyna filan iyi gelir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı