YKS Serüvenim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba serüvenimi anlatıyorum ilk olarak 9.sınıfın yazında YKS çalışmaya başladım normalde hiçbir şey kaybetmemiştim önümde koca 3 sene vardı 10.sınıfa başladım çalışmalarım devam etti.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ve o sene öyle devam etti. Birkaç hocadan destek alıyordum İnternet'ten ve 11.sınıfın yazında dershaneye başladım yine günlük ortalama 3-4 saat çalışıyordum hedefim tıp idi.
O yaz çok güzel geçti denemez ama yine de kötü değildi,12.sınıf gelince sınıflar da bir panik oluşuyor ve çoğu herkes akıllanıp çalışıyor sınıfta en az 10 kişi 12.sınıfta başladı çalışmaya.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fakat ben 9.sınıfta başladım. İşte her hafta deneme çözüyorum netlerim iyi geliyor AYT TYT memnunum ama son olarak biyolojinin biraz beklentimin altında olduğunu gördüm.
Ve 15 saat ders çalışıyordum o sıra sonuçta 15 saat 10 gün çalışssam hayatımda ne değişebilir ama sınavda büyük değişim olabilir ve öyle oldu 5 mat+5 Türkçe + 5 fen.
Devam ettim, sınav günü öncesi stresliydim fakat o gün bayağı parti falan yaptım yemek yemeyi aşırı seviyorum :D,kilomda 80, neyse o gece ben tereddütlere düştüm lan.
Uyanamazsam falan 7'den başlayan 7.30 kadar uzanan tam 6 alarm kurdum ve 1..Alarmda uyandım giyindim hazırlandım ve çıktım sınavda matematik ve fenden başladım.
Ve sonra Türkçe sosyal sınav gayet iyi geçti fakat fende aptal 2 hata yaptım şu an kılavuza baktığımda puanım 519 geliyor hedefimde Bezm-i Alem Vakıf Tıp Fakültesi.
Aylık 3000TL'de maaşı var ha :D.

Reyis naptın ya? Maşallah daha 9. Sınıfta aklının başında olması çok iyi. Okuduğun liseyi merak ediyorum açıkçası. Umarım orayı tutturursun. Gerçekten diğer sağlıklara nazaran kampüsünü daha çok beğeniyorum. Maaş derken orayı tam anlamadım ama.

Reyis naptın ya? Maşallah daha 9. sınıfta aklının başında olması çok iyi. Okuduğun liseyi merak ediyorum açıkçası. Umarım orayı tutturursun. Gerçekten diğer sağlıklara nazaran kampüsünü daha çok beğeniyorum. Maaş derken orayı tam anlamadım ama.

Meslek lisesi :D yani 3 ayda bir 3000TL bursu var.

Tebrikler! Ben de 10. sınıfa geçeceğim şimdi aklım başıma geldi. Çalışmaya başladım.😀

Burs olayını pek bilmiyorum açıkçası. Ama üniversite güzel gerçekten. Bir de samimi bir havası var 🙂. Hekim kadrosunu, eğitim güzel fena değil. Laboratuvar imkanları yine iyi. Tabi bunları ne zaman göreceğiz onu bilmiyorum.
Okul tanıtımı da online yapılacak bilgin olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı