Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 29 Haziran 2020 #31 76087 dedi: Burasi garip iste, kagitta kalem izi goremedim. Kitapcik numarasini cekecek kadar mal degildir herhalde iceri telefon sokacak kadar ugrastiysa. Tertemiz kagit, gozetmen cikabilir bu isin altindan. Genişletmek için tıkla... Soruların fotoğraflarını bir uygulamaya atıp oraya çözdürüyorlarmış. Sonra doğru cevabı işaretle, mantık basit. Zaten herkesin kitapçığı oluyor ve ayrı oluyor. Gözetmen kafasına göre açamaz onu, yapanın öğrenci olduğu da sanırım tespit edilmiş veya edilecek.
76087 dedi: Burasi garip iste, kagitta kalem izi goremedim. Kitapcik numarasini cekecek kadar mal degildir herhalde iceri telefon sokacak kadar ugrastiysa. Tertemiz kagit, gozetmen cikabilir bu isin altindan. Genişletmek için tıkla... Soruların fotoğraflarını bir uygulamaya atıp oraya çözdürüyorlarmış. Sonra doğru cevabı işaretle, mantık basit. Zaten herkesin kitapçığı oluyor ve ayrı oluyor. Gözetmen kafasına göre açamaz onu, yapanın öğrenci olduğu da sanırım tespit edilmiş veya edilecek.
7 76087 Kilopat Katılım 1 Eylül 2015 Mesajlar 1.338 Makaleler 2 Çözümler 4 29 Haziran 2020 #32 Jira dedi: Zaten herkesin kitapçığı oluyor ve ayrı oluyor. Gözetmen kafasına göre açamaz onu, yapanın öğrenci olduğu da sanırım tespit edilmiş veya edilecek. Genişletmek için tıkla... Burasini bilmiyordum, o zaman gecmis olsun arkadasa...
Jira dedi: Zaten herkesin kitapçığı oluyor ve ayrı oluyor. Gözetmen kafasına göre açamaz onu, yapanın öğrenci olduğu da sanırım tespit edilmiş veya edilecek. Genişletmek için tıkla... Burasini bilmiyordum, o zaman gecmis olsun arkadasa...