YKS sınavına 240 gün kala dil derecesi yapılabilir mi?

YKS sınavına 240 gibi bir süre var. Yani 7-8 ay. Bu sürede dilden derece yapılabilir mi? TYT 50 net, YDT 25 net şu an. Derece dediğim ilk 1K değil, ilk 6 veya 7K içine girmek istiyorum. Her ne kadar derece denilirse artık.

Ayni seyi bende deniyorum EA'dan gectim kurs falan ne varsa yararlanacağım hoca bana yetistirebilirsin dedi muhtemelen sende yapabilirsin ama cok siki tutunman lazim.

X ay kala y ay kala bilmemne gün bilmemne saat kala yapılır mı sorularını ben de zamanında sınava hazırlanırken soruyordum. Sınava hazırlanmaktan çok böyle sorularla haşır neşir olup YouTube'dan "ders koçları(artık ne deniyorsa)" videolarını izleyip o günlük "oh, zaten yetişiyormuş biraz daha geç başlayayım" diyordum. Günlere aylara saatlere çok takılma. Bırakmazsan programlı düzenli olursan başarabilirsin neden olmasın. Arkadaş ortamımda makara muhabbetini çevirirdik son 4.5 ay say ilk 20000 gelir mi vs. geliyor şahit oldum yani. Çok takılma bam güm çalış geç. Sınav gününü hayal edip sınavdan çıktıktan sonra yüzüne vurucak olan rüzgarı hayal et.

YKS sınavına 240 gibi bir süre var. Yani 7-8 ay. Bu sürede dilden derece yapılabilir mi? TYT 50 net, YDT 25 net şu an. Derece dediğim ilk 1K değil, ilk 6 veya 7K içine girmek istiyorum. Her ne kadar derece denilirse artık.

YKS'ye 240 gün kaldı. Bu süreçte dilde iyi bir derece almak mümkün. Şu an TYT'de 50, YDT'de 25 netin var. Hedefin 6.000-7.000 içinde yer almak. Buna ulaşmak için düzenli çalışmak ve eksik alanlara yoğunlaşmak önemli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı