YKS sınavına sakalla gitmek sorun yaratır mı?

kharberd

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, bu hafta sonu malumunuz YKS sınavı var. Sorum şu; benim kimlikte ve haliyle sınava giriş belgemde sakalsız fotoğrafım var. Ancak şu an sakalım var. Sınava sakallı bir şekilde gitsem bir problem olur mu? Yoksa sakallı/sakalsız bir sorun olmaz mı? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Herkese merhaba, bu hafta sonu malumunuz YKS sınavı var. Sorum şu; benim kimlikte ve haliyle sınava giriş belgemde sakalsız fotoğrafım var. Ancak şu an sakalım var. Sınava sakallı bir şekilde gitsem bir problem olur mu? Yoksa sakallı/sakalsız bir sorun olmaz mı? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Hocam sakalınız aşırı fazla değilse sıkıntı olmaz.

Dosya Ekleri

• a0692ea899e63dda59c63f6c68fa2970.jpg
    a0692ea899e63dda59c63f6c68fa2970.jpg
    64,1 KB · Görüntüleme: 93
Kes kanka yani sakal dediğin 1 haftada uzuyor hani bunun için bu kadar düşünmeye ne gerek var. Gidersin şimdi ters bir güvenliğe denk gelirsin bir sakal yüzünden bir yılından olursun risk almaya gerek yok.

Kes kanka yani sakal dediğin 1 haftada uzuyor hani bunun için bu kadar düşünmeye ne gerek var. Gidersin şimdi ters bir güvenliğe denk gelirsin bir sakal yüzünden bir yılından olursun risk almaya gerek yok.

Hocam sınav sonrası tatil yapacağım, bir de birkaç yıldır sakalımı kısaltırım ama hiç kesmedim. alışık değilim :)

Bir şey olmaz yahu takma kafana bu kadar. Ayrıca sınavda başarılar.
sağol hocam.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı