2019'dan bile kötü olablilir Murat can kocakulak son birkaç seneyi doğru tahmin etmiş ve bu sene için AYT netinize 4-8 net ekleyin 2023'te hesaplayın dedi. YouTube'daki son videosu.
2019'dan bile kötü olablilir Murat can kocakulak son birkaç seneyi doğru tahmin etmiş ve bu sene için AYT netinize 4-8 net ekleyin 2023'te hesaplayın dedi. YouTube'daki son videosu.
Hiç sanmıyorum sözelden girdim bu sene sınava seneye kaldı artık sözelde iş imkanı olmadığından dolayı bu arada arkadaşlar TYT'yi bu yaz bitirsem sonrasında 9 ay boyunca AYT mat fizik kimya biyoloji denemeleri çözsem konu anlatımı dinlesem işlem yaparak öğrensem düzgün bir üniversitede acaba Elektrik elektronik mühendisliği gelir mi sayısalda pek temelim olduğu söylenemez bu arada Elektrik elektronik mezunuyum Liseden daha bu yıl yeni girdim sınava ve sözelde 325 yaptım çok kötü o yüzden Sayısaldan ilerleyeceğim dediğim gibi seneye kaldı artık kaynak önerisi yaparsanız 1 tane bile olsa direk satın alacağım.
2019'dan bile kötü olablilir Murat Can Kocakulak son birkaç seneyi doğru tahmin etmiş ve bu sene için AYT netinize 4-8 net ekleyin 2023'te hesaplayın dedi. Youtubedaki son videosu