YKS sıralamaları 2021 gibi mi gelir?

8 net gelmiş haline razıyız be.

Ben değilim.🙃

2019'dan bile kötü olablilir Murat can kocakulak son birkaç seneyi doğru tahmin etmiş ve bu sene için AYT netinize 4-8 net ekleyin 2023'te hesaplayın dedi. YouTube'daki son videosu.

Ben 2019'a yakın olur diyorum hala. Hatta 2019'dan bir tık iyi.
Adam 1500 kişinin verisi ile ne kadar sağlıklı sonuç çıkarabilir.

Son düzenleme:
YKS sıralamaları 2021 gibi mi gelir?
Hiç sanmıyorum sözelden girdim bu sene sınava seneye kaldı artık sözelde iş imkanı olmadığından dolayı bu arada arkadaşlar TYT'yi bu yaz bitirsem sonrasında 9 ay boyunca AYT mat fizik kimya biyoloji denemeleri çözsem konu anlatımı dinlesem işlem yaparak öğrensem düzgün bir üniversitede acaba Elektrik elektronik mühendisliği gelir mi sayısalda pek temelim olduğu söylenemez bu arada Elektrik elektronik mezunuyum Liseden daha bu yıl yeni girdim sınava ve sözelde 325 yaptım çok kötü o yüzden Sayısaldan ilerleyeceğim dediğim gibi seneye kaldı artık kaynak önerisi yaparsanız 1 tane bile olsa direk satın alacağım.

AYT'yi 79 yapmayan konuşmasın 😏

Sınavda mewing konusuna yazmış arkadaş.

Screenshot_2024-06-13-02-12-12-731_com.android.chrome-edit.jpg

Murat Can Kocakulağın son videosunu izlemenizi öneririm. Adamın son birkaç senedir de tahminleri doğru çıkıyormuş.

2021'de yanlış bilmiş 2022 2023 2020 her sene gibiydi zaten.

Hocam 2023'ten kesin olarak iyi gelir değil mi?
O kesin hocam.

2019'dan bile kötü olablilir Murat Can Kocakulak son birkaç seneyi doğru tahmin etmiş ve bu sene için AYT netinize 4-8 net ekleyin 2023'te hesaplayın dedi. Youtubedaki son videosu
O adam birkaç seneyi doğru tahmin etmişti. Sayısal için 8 net eklendiğinde bence bu seneki sıralaması baya belirgin şekilde açığa çıkar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı