YKS sıralamaları 2021 gibi mi gelir?

Şimdi TYT'ye 10 AYT'ye 10 net ekliyoruz ve bu seneki sıralama geliyor değil mi tahmini.
Yok o adam aytye 4-8 arası ekleyin dedi benim istediğim yer geliyor aslında ama yöntemi garip bir de zor sınavlarda genelde kötü olanlar yazmıyor. Ondan insanlar iyi yapmış zannediyor öyle sınavlarda.

Yok o adam aytye 4-8 arası ekleyin dedi benim istediğim yer geliyor aslında ama yöntemi garip bir de zor sınavlarda genelde kötü olanlar yazmıyor. Ondan insanlar iyi yapmış zannediyor öyle sınavlarda.
Bakalım hocam 17 Temmuz'a kadar bekleyeceğiz.

Kaç bin geliyor hocam?

Yok o adam AYT'ye 4-8 arası ekleyin dedi benim istediğim yer geliyor aslında ama yöntemi garip bir de zor sınavlarda genelde kötü olanlar yazmıyor. Ondan insanlar iyi yapmış zannediyor öyle sınavlarda.

Zaten sınav da belli bir seviyede olanların arasında dönüyor o seviylerle birlikte gidip de 200 binden de veri alırsa 50bin ve aşağısı için sağlıklı bir sonuç olur mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı