@Fearless0600 bana da öyle geliyor 2021 net hayal.
Bu arada muratcan hocaya göre 8-9 net azalmis 55-56 bandi.
Bu ne demek hocam?
@Fearless0600 bana da öyle geliyor 2021 net hayal.
Bu arada muratcan hocaya göre 8-9 net azalmis 55-56 bandi.
Hocam 20-30k arası çok düşmüş.Bu ne demek hocam?
Hocam 20-30k arası çok düşmüş.
Her yıl oluyor zaten. Ama aytde geçen sene yığılma 63ten başlarken bu sene 52-53ten başlıyor. Yani o sıralarda öğrenciler 8 net civarı düşürmüş gibi 2021 örneği veriyim +11 +11 dedi ortalamasını tutturdu ama 30 k civarında 20 20 düşüs oldu alt sıralarda ve üst sıralarda genelde değişim olmuyor.Hocam 50-80 arası çok yığılma olacak bence.
Her yıl oluyor zaten. Ama AYT'de geçen sene yığılma 63'ten başlarken bu sene 52-53'ten başlıyor. Yani o sıralarda öğrenciler 8 net civarı düşürmüş gibi 2021 örneği vereyim +11 +11 dedi ortalamasını tutturdu ama 30 k civarında 20 20 düşüs oldu alt sıralarda ve üst sıralarda genelde değişim olmuyor.
7-8 ekle bak hocam.Evet maalesef.
Umuyorum haksız çıkarız hocam
80 TYT 48 AYT 83 OBP var 80 k ya fixim.
Millet 50-55 k diyor.
7-8 ekle bak hocam.
Kanka o kadar rahat gelir ki... 3D tg sınavında TYT 118/AYT sayısal Full yapan arkadaşım bu sınavda matematikten 33 işaretleyebildim dedi bana. Bunun gibi çok örnek var o yüzden sıkıntılı olur.
Bu arada 2021'de en azından yapılabilir soru sayısı 12-13 tane vardı. Astronomik sorular yoktu FKB özelinde.
Ayrıca 11.sınıfta EA olduğum için az buz bir şeyler hatırladığım TDE/Tarih/Coğrafyada ise tde 16.5, tarih ve coğrafyayı da Full yapmıştım. (2021 bazında konuşuyorum.)
2024'e bakınca Tde'de 10.25 tarih 7.5 ve coğrafya da 4.75 yaptım. Matematiğe o kadar gönlüm el vermedi ki hem aileme olan utancımdan hem de kendime olan utancımdan ona bakmak bile istemedim. Bu arada forumda beni takip edenler arkadaşlar varsa biliyordur ki ben YTÜ/İTÜ/İÜ mbg isteyen birisiydim. Çıkmışlar ve tg çoğu sınava göre benim Mbg'nin üstüne bile yetiyordu ve matematikte 27-28 soru yapıp 23-24 neti rahatlıkla çıkarabiliyordum ki bahsettiğim Tg'ler 345/3D/Apotemi/Bilgi Sarmal/Paraf gibi soru kalitesi belli olan yayınlardı. Fiziği son 2 haftada kasıp 8 net bandına, kimyayı 9.5-10 bandında tutabiliyordum ve biyolojide ya 1 boş ya da Full çekiyordum. Bu sınava gelince AYT'de 17-18 tane zar zor işaretledim matematikte.
FKB'de ise rezil rüsva oldum. @Trend37 her ne kadar çoğu konuda senle aynı düşünsem de bu sene AYT matematikten ötürü muhtemelen sıralamalar çok değişecek.
Ayrıca benim gibi EA-say geçişi yapan çoğu kişi EA'daki arkadaşlarla yarışacak ki matematikte 7.5-8 net yaparsam muhtemelen İstanbul'daki belli başlı devlet üniversitelerinde işletme yazabilirim 2021 sıralamasına göre düşünürsek.
Aahhaahahahahahahah sadece güldüm şu yoruma2021'in TYT'sinden de AYT'sinden de zordu. Daha iyi gelecektir.
Bu arada sayısalların edebiyat çözebileceği falan yok, çözse çözse 5 6 net çıkartırlar. Yani yığılma olmayacak herhangi bir bölümde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.