Edebiyat batı edebi akımlar tarih ilk Müslüman Türk devletlere kültür medeniyet.
Edebiyatın bitmesine 40 video civarı var tarihin bitmesine yaklaşık 22 video.

Edebiyat batı edebi akımlar tarih ilk Müslüman Türk devletlere kültür medeniyet.
Edebiyatın bitmesine 40 video civarı var tarihin bitmesine yaklaşık 22 video.
biraz gerideymişsin
edebiyatta bence branş çözebilirsin
tarihte ise Osmanlı devleti yükselme dönemine geçtiğin zaman sosyal çözmenş tavsiye ediyorum bana çok faydası oldu sana da olacağını düşünüyorum yani hatta tarihin iyi değilse mola verdiğin bir gün wwleri anlatan filmleri izlemen sana faydası olur hem tarihe olan ilgini de arttırır hem de bilgi edinmiş olursun

Edebiyat geride miyim yani sizce.

Edebiyat geride miyim yani sizce.

12 Mart gibi bitirmeyi planlıyorum edebiyat ve tarihi.

Edebiyat iyi ama tarih biraz geri.
Gerideyim diye hızlanıp yüzeysel çalışma büyük hata olur bir tarih falan belirtmekten ziyade verimli calisip bitir.

Hocam tanzimat döneminde sadece yazarlara çalışacağım ve eserlere sizce doğru olur mu hep yazarı sormuşlar.

Merhaba ben meslek lisesi mezunuyum temelim yok 2 defa girdim sizin gibi sınava fakat ikisi de pek iyi geçmedi meslek lisesi stajı ve bir sonra ki sene gelen mental kayıp şimdi gelecek sene için sınava çalışmayı düşünüyorum sizce 1,5 2 m sıralamadan sayısal 50 k yapılabilir mi? Teşekkürler ayrıca yeni hazırlanan biri için aklınıza gelen bir tavsiye var mı?

Hocam tanzimat döneminde sadece yazarlara çalışacağım ve eserlere sizce doğru olur mu hep yazarı sormuşlar.
evet doğru olur ama bir de tanzimatın genel özelliklerini de çalış

sayısal için çok zor bence bölümünü değiştirmen en mantıklısı olacaktır
sınava 4,5 ay kalmış düzenli bir biçimde çalışırsan kesinlikle ilk 100k yapılır ama dediğim gibi sayısal için zor

Evet doğru olur ama bir de tanzimatın genel özelliklerini de çalış.

Cuma cumartesi pazar tatile çıkıyorum yine de yetişir mi konular bu 3 gün ders yapmayacağım tarih 21 video kaldı edebiyat tanzimat yazdım gelince çalışacağım mart sonuna kadar yani yine de yetişir mi sizce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…