Katalonyayaslm
Centipat
@DanielLayksın hocam uzun zaman oldu ama nisan ortası gibi konuları bitirmeyi hedefliyorum sen ne zaman bitirmiştin.
Hayırlı olsun hocam. Hedefine ulaştığında “iyi ki bu kitaptan yararlanmışım.” dedirteceğine inandığım bir kitap Apotemi. Soruların olursa elimden geldiğince ve aktif olduğum sürece yardımcı olurum. Başarılar dilerim.
Gastronomi sözel mi.merhaba öncelikle yazdığın herşeyi baştan sonra okudum gerçekten çok yardımsever ve iyi niyetli biri olduğunu burdan bile anlayabiliyorum
size birkaç sorum olacak yanıtlarsanız çok ama çok sevinirim
öncelikle bu yıl ikinci mezun senem 12. sınıfta hiç ders çalışamadım ve 1. mezun senemde ise mental sorunlar peşimi hiç bırakmadı geçen sene 570k yapmıştım ama şu an çok çalışıyorum yani kendi neticemde emek veriyorum sürekli denemelere giriyorum ve deneme netlerimi geçen seneki sıralamamla karşılaştırdığımda ise 50k ve daha iyi sıralamalar geldiğini görüyorum hedefim ilk 10k yapmak Akdeniz üniversitesi gastronomi bölümü çok istiyorum tek hedefim o şu an için
ve asıl konuya gelirsek aytdeki hedeflerim şunlar tyt 50, ayt ise minimum 65 ilk denem gerçekten berbattı ve normal karşıladım sonuçta ilkinin günahı olmazmış ilk tyt netim 30 iken şu an 40-50 arası yapıyorum ayt ise ilk 35 iken şu an 45-60 arası yapıyorum
ilk olarak dil bilgisinde çok sorun yaşıyorum gerçekten ama halledicem tavsiyelerini okudum dil bilgisi konusundakileri
tyt coğrafyaya gelirsek coğrafya çok detaylı bir ders olabiliyor tyt sosyalin kesinlikle en zorlayıcı dersi bunun için ne yapmamı önerirsiniz detaylı çalışmak istemiyorum açıkçası ama detaylı soru kalıpları çıkarsa çok üzülürüm şu an apoteminin sosyal özetlerinden çalışıyorum sence yeterli olur mu dershanedeki hoca ona göre çok daha detaylı anlatıyor
ikincisi edebiyat.....
edebiyat benim kabusum şiir bilgisi yazarlar eserler beni yiyip bitiriyor edebiyatı halletsem 60lı netleri çoktan görür olurdum ama aşırı ezber istiyor ve beni çok yoruyor yazdığın şeyden biraz daha tavsiye verirsen çok sevinirim gerçekten
üçüncüsü tarih ama inkılap tarihi zorlandığım tek iki ders diyebilirim diğerlerinde hiç sorun yaşamıyorum desem yalan olmaz inkılap tarihi cidden dediğin gibi kronolojik olarak bilinmesi gereken bir ders tarih ilgi ve merakim çok üst düzeyde fakat inkılap kısmını nedense bildiğim halde yapamıyorum ve evet konu eksipi bakımından da çok eksiğim inkılap için de tavsiyelerin varsa can kulağıyla dinlerim
hedefim akdü gastronomi ama daha yüksek bir sıralama elde edersem kesinlikle fikrim değişir ama şu anki hedefim 10k yapmak derece yapan biri olarak seni dinlemeyi çok isterim şimdiden çok teşekkür ediyorum umarım güzel bir hayat geçirirsin :3
evet sözelGastronomi sözel mi.
Evet sözel.
Nisan ayı gibi bitirmek istiyorum demişsin bitirirsin bu arada ama tekrar etmeyi unutma sakın bu arada kaç ne yapıyorsun.
Hocam teşekkür ederim diğer sorunuz için ise belki inanmayacaksınız ama henüz deneme çözmeye başlamadım nisan ortası sonu gibi düşünüyorum TYT Sosyal 18 net Türkçe 34 net fen 6,5 net beklentim var TYT'de her gün rutin paragraf çözüyorum AYT ise bilgi deneme çözsem pek faydası olacağını sanmıyorum artı olarak henüz bitmedi hepsi bitince komple 3 hafta tekrar edip öyle denemeye başlamayı düşünüyorum sizce mantıklı mı AYT hedefim fule yakın çünkü hedefim Boğaziçi edebiyat veya tarih.
Hocam tabi ki çözeceğim ama hepsi bitmesini beklemiyim mi ?Sakın böyle bir hata yapma ama sakın şu an AYT netlerin beklediğin gibi olmasa bile en azından hangi netlerde ve nereye odaklanman gerektiğini gösterir şimdiden kesinlikle AYT denemesi çözmeye başka ve benim tavsiyem konu videosu izledikten sonra kısaca bir konuya ait notları okuyup ondan sonra soru veya denemeye geçmen olur ama AYT denemelerine erteleme sakın çok hayati
hayır bekleme o konuları bitirirsin ama ayt denemeleri eskiye dair konuları da içine kapsadığı için diyelim önceden çalıştığın ve emin olduğun konudan yanlışın çıktı bu sayede aslında eksik olduğunu öğrenirsinHocam tabi ki çözeceğim ama hepsi bitmesini beklemiyim mi ?
Hayır bekleme o konuları bitirirsin ama AYT denemeleri eskiye dair konuları da içine kapsadığı için diyelim önceden çalıştığın ve emin olduğun konudan yanlışın çıktı bu sayede aslında eksik olduğunu öğrenirsin.
rica ederim:3Haklısınız hocam genelde ayda bir tekrar yapmaya çalışıyorum eski konular dahil. Sözel sanılanın aksine zor yazarak sonra ezber yapmaya çalışıyorum arada bir de tekrar etmeye çalışıyorum umarım kazanırım umarım siz de istediğiniz üniversiteyi istediğiniz bölümü kazanırsınız benim bu yönde uyardığınız için teşekkür ediyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.