YKS sözelde 350.000 puan yapmak ne kadar zor?

@Turgineer, yapılır. Gözde bu kadar büyültmeye gerek yok.
Meslek Lisesi okumam YKS'ye çalışmamı zorlaştırıyor. Bu yüzden sözel için 1 yıl kaybetmekten korkuyorum.
-
TYT-AYT denemesi oldum ve AYT Edebiyat'tan ve AYT Tarih'yen ciddi puan eksiğim var.

Son düzenleme:
Sayısal TYT leblebiden hallice bence.
Evet, son zamanlarda fikrim değişti ve TYT Matematik daha kolay geliyor. AYT Edebiyat ve AYT Tarih'e odaklanacağım.

@Turgineer, yazarlardan ziyade yazarların yazdığı kitapların içeriğini de bilmek gerekir. İçeriği hakkında da soru gelebiliyor, yazarın ne tarz kitap yazdığını bilmek gerekir. Kitap içeriğini de bilmek gerekiyor.

@Park Müdürü Benson Önümdeki 3 ay Edebiyat odaklanarak 10 nete çıkarmaya çalışacağım. Artan zaman olursa sosyal derslere odaklanacaığım.

Final Dershanesine gidiyorum ve denemelerden aşağı yukarı aldığım netler (Tahmini OBP eklenmiş şekilde):

Hedeflediğim Beykoz Üniversitesi "Çizgi Film ve Animasyon" bölümüne girenlerin ortalama netleri:

Hedeflediğim Beykoz Üniversitesi "Çizgi Film ve Animasyon" bölümüne en son giren kişinin netleri:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…