YKS sözelde 350.000 puan yapmak ne kadar zor?

@Turgineer, yapılır. Gözde bu kadar büyültmeye gerek yok.
Meslek Lisesi okumam YKS'ye çalışmamı zorlaştırıyor. Bu yüzden sözel için 1 yıl kaybetmekten korkuyorum.
-
TYT-AYT denemesi oldum ve AYT Edebiyat'tan ve AYT Tarih'yen ciddi puan eksiğim var.
 
Son düzenleme:
@Turgineer, millet sözeli 2-3 aylık çalışmayla hallediyor. Sen de halledebilirsin, neden halledemeyesin ki? Sadece istikrarlı ve düzenli çalış, sözelin ciddi bir zorluğu yok.
 
Sayısal TYT leblebiden hallice bence.
Evet, son zamanlarda fikrim değişti ve TYT Matematik daha kolay geliyor. AYT Edebiyat ve AYT Tarih'e odaklanacağım.
 
@Turgineer, yazarlardan ziyade yazarların yazdığı kitapların içeriğini de bilmek gerekir. İçeriği hakkında da soru gelebiliyor, yazarın ne tarz kitap yazdığını bilmek gerekir. Kitap içeriğini de bilmek gerekiyor.
 
@Park Müdürü Benson Önümdeki 3 ay Edebiyat odaklanarak 10 nete çıkarmaya çalışacağım. Artan zaman olursa sosyal derslere odaklanacaığım.

Final Dershanesine gidiyorum ve denemelerden aşağı yukarı aldığım netler (Tahmini OBP eklenmiş şekilde):

1646939815926.png


Hedeflediğim Beykoz Üniversitesi "Çizgi Film ve Animasyon" bölümüne girenlerin ortalama netleri:
1646940072408.png


Hedeflediğim Beykoz Üniversitesi "Çizgi Film ve Animasyon" bölümüne en son giren kişinin netleri:
1646940385454.png
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı