YKS Sözelde ilk 10.000 sıralama yapmak ne kadar zor?

Hocam selam sizin tarih 1 netleri iyi tarihte şu an 3-4 net yapıyorum son 1 hafta kala Full tarih kampına girsem 7-8 net çıkar mı?

Hocam selam sizin tarih 1 netleri iyi tarihte şu an 3-4 net yapıyorum son 1 hafta kala Full tarih kampına girsem 7-8 net çıkar mı?
1 hafta aralıksız çalışırsanız belki. Tarih edebiyattan çok daha zordur.

1 hafta aralıksız çalışırsanız belki. Tarih edebiyattan çok daha zordur.
çok doğru ama artık 10 tane sorudan sadece 1-2 tane bilgi artık sana metin veriyor tarihi olay ve yorum istiyor ben yorumları iyi yapıyorum eskiden full bilgi gelirdi

İlk 10 bin hedefim olmayacak gibi görünüyor. Meslek Lisesi stajı ile bu kadar ilerlemeyi başaramadım. Zaten rekor görünüşe göre 11 bin:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kapasitem olmasına rağmen sırf zaman yetersizliğinden kaybetmek beni üzüyor ve daha karamsar hale getiriyor. Odağımı Haliç Üniversitesi'ne çevirdim.

Hocam selam bende sözelciyim edebiyattan net yapmam lazım tek o dersim kaldı günde 8 saat ayırsam 3 haftada 18 net yapılabilir mi?

@Turgineer dershane hepimize aynı denemeyi mi dağıtıyor bilmiyorum ama size dağıttığı sınavların piyasadaki genel denemelerle veya gerçek sınavla doğru düzgün ilgisi yok. Matematiği özellikle alakasız. Mümkünse altın karma vs. alıp kendiniz çözün son 1 ay kalmışken sınav pratiğini o denemelerle yapmayın. Zaten farkedeceksiniz kendi denemenizde netler daha yüksek gelecek.

Hocam selam viamort ben sözelciyim bir tek edebiyat dersim var 3 hafta ayırmayı düşünüyorum edebiyata günde 8 saat falanda edebiyat çalışacağım aşağıdaki konuları biteribilir miyim ve 3 haftada 18 net yapmak mümkün mü?

Metinlerin sınıflandırılması.
Şiir bilgisi.
Edebi sanatlar.
İslamiyet öncesi Türk edebiyatı ve geçiş dönemi.
Halk edebiyatı.
divan edebiyatı.
Tanzimat edebiyatı.
Servet-i fünun ve fecr-i ATI edebiyatı.
Cumhuriyet dönemi edebiyat.

Sayısalcıyım, hiçbir fikrim yok.

@Turgineer dershane hepimize aynı denemeyi mi dağıtıyor bilmiyorum ama size dağıttığı sınavların piyasadaki genel denemelerle veya gerçek sınavla doğru düzgün ilgisi yok.
Final Dershanesi'nin TYT Matematiği gerçekten çok saçma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…