YKS son 2 ay kala

Sence MF'den 290k yapılır mı o zaman.

Ben de maalesef sizinle aynı durumdayım. 26 Şubat'ta tüm derslere sıfırdan başlamıştım. Bugün 11 Nisan ve yaklaşık 50 günde çok az ilerleme kaydettim. Umarım bundan sonrası böyle olmaz...

@Görkem Say TYT 55 AYT 27 olursa 2022 verisine göre 275k geliyor sizce ne olur?

Hocam o bölümün geçmiş yıllarına da bakın eminim ki netler 3-5 arası oynuyordur. Bende 200k istiyorum mat bitti fen adına da fizik ve biyoloji çalışmaya dün başladım hakkımızda hayırlısı dediğiniz netler dediğiniz sıralamayı getiriyorsa bile garanti olsun diye ikisine de 5-10 net üstü hedef koymanızı tavsiye ederim ben hedefimin üstüne 5 koydum realist birisi olduğum için buraya da ben konu açmıştım bakabilirsiniz yapılır diyen oldu yapılmaz diyen oldu ancak benim şahsi düşüncem bu konuyu buraya açtıktan sonra biraz derinleme araştırdığımda 200-300k arasının okuduğu sınıfları boş geçirmeyen öğrenciler için çok da zor olmadığını fark ettim çünkü benim şu an tek eksiğim fen ondan da 10-15 yapmam gerekiyor. Yani çalışın hocam olmaz diye bir şey yok 67 gün var hedefinizin çok uzağında değilseniz yaparsınız düzenli çalışma ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…