Furkan6034
Femtopat

Daha fazla  

Yanlış anlamanı istemem, ama bence hedefini yüksek koymuşsun. Bunu sonradan daha çok üzülmemen için söylüyorum. Sürekli yaparsın edersin tarzı gerçekçi olmayan bir yaklaşım da oldukça zararlı. 40k yüksek bir sıralama çünkü. Zira ben sana şöyle söyleyeyim. Ben ortalamanın bir tık üstü bir öğrenciydim. O dönemler liseye geçmek için orta okulda düzenlenen sbs sınavında 500 üzerinden 430 bir ortalama yaptım toplam 3 sınavda. Hepsi de birbirine yakın puanlardı. Lisede biraz dersleri boşladım, lise 3'te tekrar çalışmaya başladım. Lise sonda hani sen diyorsunya sporu bıraktım - normal çalışma değil vs, senin o dediğini ben ağustos başından itibaren istisnasız sınav zamanına kadar uyguladım toplam 10 ay. Yani şöyle diyeyim haftanın 6 günü, sabah 8'den akşam 19'a kadar Full sınav odaklı bir okula gidiyordum zaten. Akşam eve gelince saat 21 gibi tekrar derse oturup gece 23'e kadar yine ders çalışıp yatıyordum. Pazar günleri de yine kendim ortalama 7-8 saat ders çalışıyordum evde. Tek hobim kitap okumaktı yani sana öyle diyeyimama bu sağlıklı bir şey değil tabii ben bu duruma lise 1-2'de pek ders çalışmadığım için düştüm. İkinci sınava 1-2 ay kala artık göz altlarım mor, kendimden geçmiş bir şekilde takılıyordum. Tüm bu çalışmanın sonucunda 70k ile çukurova bilgisayara girdim 2016'da. Çünkü o ikinci sınav var ya o ikinci sınav, tamamen bilgiye dayalı olduğu için apışıp kalıyorsun maalesef bilmiyorsan. İlk sınav gibi yoruma dayalı değil yani. 40k yapıp elektronik kazanmak o kadar kolay bir şey değil arkadaşlar. İyi seviyede matematik ve fen bilgisi ister. 40 matematik varsa 30 üzerine net ister hatta 33-34'e zorlaman gerekir. Fen'de de yine 40 soruda 30'dan fazla net ister. Şaka değil maalsef bu sınavlar. Tıp kazanan adamların hayatı bu şekilde geçiyor yani hiçbir şey tesadüf değil.
Sence MF'den 290k yapılır mı o zaman.