YKS son 200 gün ilk 20 bin yapılır mı?

E R E N

Hectopat
Daha fazla  
Selam dostlar. Hızlıca konuya gireyim.
YKS sınavına yaklaşık 200 gün kaldı ve bu süre ne az ne çok benim gözümde ama güvensizlik duyduğumu söyleyebilirim. AYT kısmında kesik kesik bilgim olmasına rağmen TYT epey temelli diyebilirim şu an AYT'ye bir kez girdim ve 20 net matematik, 6 net fen geldi matematik ilk AYT için iyi mi? 200 günde güzel bir çalışmayla 70'lere gelebilir miyim? AYT fen için ne önerirsiniz ve günde kaç saat çalışmam yeterli olur? Sabahlamak mantıklı mı sizce? TYT için ise yaptığım netler şu an 70-80 arası gidip geliyorum bir kere 68 geldi ve birer kez 86-88 net yaptım. Şu an için durumum nasıl sizce ve YKS'ye kadar ne yaparak ne kadar artış sağlayabilirim? Ayrıca benim durumumda olanlar varsa onlar da şu anki durumlarını yazarlarsa sevinirim teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zor değil, netlerin kötü seviyede değil şu anda, kimse sana şu kadar çalış veya sabahla/sabahlama diyemez senin kendini bilmen ve ona göre çalışman verim aldığın zamanları ayarlaman lazım. Netler sınavdan sınava zorluğuna göre çok değişir TYT için MSÜ ideal bir sınav olur katıl mutlaka, geçmiş seneleri çöz netlerin düşüp yükselir sen yanlışlarına ve eksiklerine odaklan.

Zor değil, netlerin kötü seviyede değil şu anda, kimse sana şu kadar çalış veya sabahla/sabahlama diyemez senin kendini bilmen ve ona göre çalışman verim aldığın zamanları ayarlaman lazım. Netler sınavdan sınava zorluğuna göre çok değişir TYT için MSÜ ideal bir sınav olur katıl mutlaka, geçmiş seneleri çöz netlerin düşüp yükselir sen yanlışlarına ve eksiklerine odaklan.
MSÜ sınavına katılırken bazı şeylere uymasına gerek var mı? Saç kesme, kılık kıyafet gibi. Ve neden MSÜ'ye katıl dediniz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı