YKS sonrası aktivite önerisi

Makaleler
1
Daha fazla  
Dün son sınavıma girdim ne kadar iyi geçmese de bir üniversiteye girecek kadar yaptığımı düşünüyorum. 9 aydır stresten istediğim herhangi bir şeyi rahat yapamıyordum. Şimdi YKS ve okul da aynı anda bitti ve hiçbir sorumluluğum yapmam gereken hiçbir şey kalmadı çok garip hissediyorum YKS stresi hala garip bir şekilde hafiften devam ediyor bir yandan etmiyor. 2 tane arkadaşım var ikisi de meşgul tek çocuğum dışarı çıksam yapacak bir şey yok bilgisayarda çok oturunca bıkıyorum daha ilk günden o kadar sıkıldım ki. Ne yapabilirim sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Touhou 6'yı kolay modda zor bitirdim daha 😭.
Beni geçmek kolay değildir bilirim. 😌

Şaka bir yana kitap okumaya başlamanız isabetli olacaktır.

Eğer dil okumak istiyorsanız faydasını görürsünüz diye düşünüyorum. Sanırım dilden bölüm istiyordunuz değil mi?

Beni geçmek kolay değildir bilirim. 😌

Şaka bir yana kitap okumaya başlamanız isabetli olacaktır.

Eğer dil okumak istiyorsanız faydasını görürsünüz diye düşünüyorum. sanırım dilden bölüm istiyordunuz değil mi?

Evet dilden bölüm istiyorum. Tahmini 30-40 bin arası bir sıralama gelecek kaydırma falan yapmadıysam hatırladıklarımı kontrol etmiştim YDT'de.

Eğer eğitim ile alakalı bir şey yapmak istiyorsan dil öğrenebilirsin. İngilizce olur Almanca olur Fransızca olur bunları temel seviyeden öğrenmeye başlayabilirsin.

Yazılım öğrenmeye de bakabilirsin temel seviye kod yazma vesaire hem eğlenceli olur hem de kendini eğitirsin.

Hayattan bir şey olsun diyorsan da puzzle yapabilirsin bisiklet sürebilirsin müzik aleti çalmayı öğrenebilirsin.

Eğer eğitim ile alakalı bir şey yapmak istiyorsan dil öğrenebilirsin. İngilizce olur Almanca olur Fransızca olur bunları temel seviyeden öğrenmeye başlayabilirsin.

Yazılım öğrenmeye de bakabilirsin temel seviye kod yazma vesaire hem eğlenceli olur hem de kendini eğitirsin.

Hayattan bir şey olsun diyorsan da puzzle yapabilirsin bisiklet sürebilirsin müzik aleti çalmayı öğrenebilirsin.

Dil öğrenmek istiyorum özellikle Japonca'ya başlamak istiyorum ama sorun şu ki dil öğrencisiyim ve üniversitede hangi bölüme gideceğim belli değil mesela Japonca öğrenmeye çalışıp tercih zamanı Fransız'ya da alman dili edebiyatı falan tutturursam çöp olacak öğrendiğim şeyler.

Yazılım cidden çok başlamak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum.

Puzzle belki olabilir bisikletim yok müzik aletleriyle uğraşmayı çok seven biri değilim.

Dil öğrenmek istiyorum özellikle Japonca'ya başlamak istiyorum ama sorun şu ki dil öğrencisiyim ve üniversitede hangi bölüme gideceğim belli değil mesela Japonca öğrenmeye çalışıp tercih zamanı Fransız'ya da alman dili edebiyatı falan tutturursam çöp olacak öğrendiğim şeyler.

Dil öyle kolay unutulacak bir şey değil aslında...

Dil öyle kolay unutulacak bir şey değil aslında...

Ya unutmak değil de 3 ayda öğreneceğim Japonca hiçbir işime yaramayacak ve özellikle İngilizce dışında başka bir şey okursam cidden canımı çıkarıcaklar hazırlıkta o yüzden tamamen hiç uğraşamayacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı