YKS sonrası boşluğa düşmek

nakliyeci

Kilopat
Katılım
9 Temmuz 2017
Mesajlar
49
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba. Ben iyisiyle kötüsüyle YKS'yi atlattım. Mezuna bırakmıştım. Üniversite sınavı bitti ama yapılabilecek şeyler konusunda boşluğa düştüm.

1-İşe girmek: Zaten inşallah işe gireceğim ama bayramdan sonraya kaldı.

2-Oyun oynamak: Eskiden, yani ben oldum olası bilgisayar oyunlarına çok düşkündüm. Mesela çok fazla League of Legends oynardım. Buna bağlı olarak lisede notlarım pek de iyi değildi. Ama YKS maratonu başladıktan sonra oyunların tamamını bırakabildim ve artık oyun oynamak fikri aklıma gelince " bu saatten sonra vaktini hala oyunlara mı ayıracaksın ya? Hiç mi ders almadın? " tarzı fikirler geliyor ve vazgeçiyorum. Oyunlara artık elim gitmiyor ve geri kalan ömrümde gider mi pek emin değilim.

3-Dizi, film izlemek: Ben ömrüm boyunca hiç dizi seyreden biri olmadım. Netflix,vs. hiç anlamam. Ondan dolayı artık dizi seyretmek istesem de izleyemem. Nedense alışkın değilim, izleyince 15 dakika sonra falan bırakasım geliyor. Filme gelince de istediğim tarzda film bulmak bana zor geliyor ve üşeniyorum.

4-Arkadaşlarla dışarıda takılmak: Öyle ha deyince dışarı çıkabileceğim arkadaşlarım pek yok veya burada değil maalesef. Zaten mezuna kalmanın sosyalliğime (-) etkisi de cabası.

Evet arkadaşlar durum böyle. Aslında YKS sonrası ne yapacağımı aslında hiç planlamamıştım. O gün gelince hallederiz diye düşünmüştüm. Şimdi ise kendim için bir şeyler yapmalıyım. Artık tek hobim bilgisayardaki sitelerde "en utandığınız şeyler, en büyük pişmanlığınız vs." tarzı şeyleri okumak oldu. Tavsiye verebilecek veya en azından benimle aynı durumda olan 1 kişi bile çıkarsa rahatlamış olurum.
 
YKS bitince deli gibi oyun oynarım diyordum da pek oynayasım gelmiyor artık. Vakit kaybı gibi geliyor sürekli aynı adamlara ateş et basit görevleri yap vs. Zaten Witcher 3 ve RDR 2 den sonra oyun sarmıyor. Arada Forza girip rahatlayıp çıkıyorum.

Ben de iş aradım ama pek bulamadım. Arkadaşlarla arada takılıyoruz dışarıda. Güzel zaman geçiyor. Evdeyken de hobilerimle uğraşıyorum bir şekilde zaman geçirmeye çalışıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı