YKS Sonucu ve Üniversite Bölüm Tercihi

8 bin hedeflerken 22 bine düşmek nedir biliyor musunuz, abi? Ayvayı yedim, bunu yaşıyorum şu an.

Hocam o da bir şey mi? Yakın arkadaşım 10k hefeflerken 120k ya girdi. Çocuk komada şu an.

Bu arada 2k ya giren arkadaşım da var onun kadar iyiydi dersleri, denemeleri, çalışması. Kuru kuruya 10k istemek değildi yani. Yapacağına herkes kesin gözüyle bakıyordu...

Hocam o da bir şey mi? Yakın arkadaşım 10k hefeflerken 120k ya girdi. Çocuk komada şu an.

Bu arada 2k ya giren arkadaşım da var onun kadar iyiydi dersleri, denemeleri, çalışması. Kuru kuruya 10k istemek değildi yani. Yapacağına herkes kesin gözüyle bakıyordu...
Benden de kötüymüş vay be. Geçmiş olsun ne diyeyim.

Öncelikle bu puanla zor kendine inanıyorsan bir sene daha çalış yok ben çalışmam diyorsan al o 100bini ticarete atıl yatkınlığın varsa.

Ben de senin gibiyim sağlık meslek mezunuyum 4sene yattım mezuna kaldım şu anda sayısal da 107bin küsürdeyim bilgisayar mühendisliği yazacam büyük ihtimal yada bir yıl daha mezuna kalacam.

Yanlis hatirlamiyorsam sinifta kalirsan burs dusuyor. Ve artik neyse fiyati veriyorsun.

Sende okulda ekmek kemirmeyeceksin,
Kim bilir, belki bir sevgili durumun olacak. Anlarsin ya ;)
Zaten ozelde oldugun icin cevre zengin dolu olacak.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı