YKS soruları çalındı mı?

bizzat tor üzerinden kendim girip siteleri kontrol ettim hepsi doğru mağlesef dgs sorularını satıyorlar şuan onion bağlantısını verebilirm istersen
Linki biliyorum hocam, market tamamen dolandırıcılık için kurulmuş zaten. Konuda bahsi geçen president isimli şahıs da daha düne kadar grow ismiyle satış yapıyordu, her tokattan sonra nick değiştiriyor. Telegram'da konuşmalarımız mevcut bu kişiyle. 20 dolara sözde 4060 satan adam bu.

Sınav sorularına erişmek istiyorsanız fetöcü tanıdığınız olacak. Başka ihtimali yok.

yorumdaki çoğu kişi satın almş gibi geldi, kendimi enayi gibi hissettim.

tamamda hocam snava girmeden önce bir kaç soruyu verdiler ona ne de meli peki gidip kontrol ettim doğru? şuanda dgs sorularını satıyorlar..

Yalan kardeşim. Her sene aynı muhabbet dönüyor, bazı insanlar başkalarının keyfini kaçırmaktan hoşlanıyor ondan öyle diyorlar, sen takma kafana devam et.

Siteye gittip baktım doğru gerçekten, şu anda da DGS sorularını satıyorlar eğer yalansa, sınavdan önce birkaç YKS sınavında çıkan soruların birkacını nasıl verdiler o zaman? ayrıca onion bağlantısını atabilirm resmen enayi gibi hissettim kendimi bir dahaki sınav bende basıcam parayı

ayrıca fetömü kaldı xd devletin içinde binlerce paralel örgüt var yeterince

Son düzenleme:
Hocam daha her yapılan yanlısa fetö demekten bıkmadık mı? Ne fetöymüş arkadaş anlamadım gitti. Sorular çalınabilir. Olabilecek bir şey bu, vatanda para için satılmayan şey kaldı mı da YKS soruları satılmasın. Lütfen suçu da başka insanlarda aramayın zira bu fetö dediğiniz olay bir tiyatrodan ibaret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…