7000 dolar verene bir de Andrew Tate eğitim seti hediye ediyorlarmış. Çalındıysa da soruları değiştirebilirler. Aynısı bu sene üniversite sınavları için de söylenmişti.
Linki biliyorum hocam, market tamamen dolandırıcılık için kurulmuş zaten. Konuda bahsi geçen president isimli şahıs da daha düne kadar grow ismiyle satış yapıyordu, her tokattan sonra nick değiştiriyor. Telegram'da konuşmalarımız mevcut bu kişiyle. 20 dolara sözde 4060 satan adam bu.bizzat tor üzerinden kendim girip siteleri kontrol ettim hepsi doğru mağlesef dgs sorularını satıyorlar şuan onion bağlantısını verebilirm istersen
tamamda hocam snava girmeden önce bir kaç soruyu verdiler ona ne de meli peki gidip kontrol ettim doğru? şuanda dgs sorularını satıyorlar..Linki biliyorum hocam, market tamamen dolandırıcılık için kurulmuş zaten. Konuda bahsi geçen president isimli şahıs da daha düne kadar grow ismiyle satış yapıyordu, her tokattan sonra nick değiştiriyor.
Sınav sorularına erişmek istiyorsanız fetöcü tanıdığınız olacak.
Yalan kardeşim. Her sene aynı muhabbet dönüyor, bazı insanlar başkalarının keyfini kaçırmaktan hoşlanıyor ondan öyle diyorlar, sen takma kafana devam et.
ayrıca fetömü kaldı xd devletin içinde binlerce paralel örgüt var yeterinceLinki biliyorum hocam, market tamamen dolandırıcılık için kurulmuş zaten. Konuda bahsi geçen president isimli şahıs da daha düne kadar grow ismiyle satış yapıyordu, her tokattan sonra nick değiştiriyor. Telegram'da konuşmalarımız mevcut bu kişiyle. 20 dolara sözde 4060 satan adam bu.
Sınav sorularına erişmek istiyorsanız fetöcü tanıdığınız olacak. Başka ihtimali yok.
Hocam daha her yapılan yanlısa fetö demekten bıkmadık mı? Ne fetöymüş arkadaş anlamadım gitti. Sorular çalınabilir. Olabilecek bir şey bu, vatanda para için satılmayan şey kaldı mı da YKS soruları satılmasın. Lütfen suçu da başka insanlarda aramayın zira bu fetö dediğiniz olay bir tiyatrodan ibaret.Linki biliyorum hocam, market tamamen dolandırıcılık için kurulmuş zaten. Konuda bahsi geçen president isimli şahıs da daha düne kadar grow ismiyle satış yapıyordu, her tokattan sonra nick değiştiriyor. Telegram'da konuşmalarımız mevcut bu kişiyle. 20 dolara sözde 4060 satan adam bu.
Sınav sorularına erişmek istiyorsanız fetöcü tanıdığınız olacak. Başka ihtimali yok.
Neden gelsin ki?Beyeler ben bu durumu CİMER'e bildirdim başıma bir şey gelmez umarım.
Her yıl gündeme gelen konu. İnanmayın.
ne bilm ben seneye msü sınavına mülakatlara falan giricem etkilemez umarumNeden gelsin ki?![]()
silebiliyomuyuz aga off fnsgjfdslgmşdrsNeden gelsin ki?![]()
Sorun olmayacağını düşünüyorum. Sonuçta kötü bir şey yapmadın.ne bilm ben seneye msü sınavına mülakatlara falan giricem etkilemez umarum
silebiliyomuyuz ag aoff fnsgjfdslgmşdrs
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.