YKS stresi nasıl atlatılır?

Sarah90

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle. Sizde de oldu mu bu durum daha önce bilmiyorum ama son 3 aydır YKS'de yapamayacağım hissiyatı oluşmaya başladı. Netlerime de yansıyor bu durum ve ne yapacağım bilmiyorum. Sadece TYT'ye gireceğim ama yine de bayağı stresliyim ve matematik gözümü korkutuyor bayağı, sorular denemelerdeki gibi değil hem daha zor hem daha uzun. Ayrıca TYT'de 60-65 net yapmak bu kadar mı zormuş anlamadım ki, neyse uzun lafın kısası bu durumla nasıl baş edebilirim? Daha önce böyle yaşayan oldu mu aranızda?

Adama niye disslike attınız la doktor olmayacak TYT giren kişi şu kadar stres içinde bir de kendinize sınav eziyeti çektirmeyin bari kötü de geçse dünyanın sonu değil.

Sınava 2 ay gibi bir süre kalmış şimdi 1-2 hafta her şey salınır mı?
Ama evet dünyanın sonu değil rahat ol çalış.

Kaç ay çalışmış zaten stresten paniklemesi daha mı iyi? Tatil yapsın biraz anca öyle biraz rahatlar. 60 65'i çalışmadan bile yaparsın zaten biraz matematik bilmek yetiyor sosyal Türkçe'nin çoğu okuma anlama zaten.

1-2 hafta sal PC bak full.

Ne değişecek ki hocam tam tersi daha kötü olur.

Kaç ay çalışmış zaten stresten paniklemesi daha mı iyi? Tatil yapsın biraz anca öyle biraz rahatlar. 60 65'i çalışmadan bile yaparsın zaten biraz matematik bilmek yetiyor sosyal Türkçenin çoğu okuma anlama zaten.

Teşekkür ederim hocam ama mental olarak çöküşteyim üstüne netler de düşünce daha da kötü oluyorum zaten süre azalıyor gitgide ne yapacağım bilmiyorum.

Teşekkür ederim hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı