YKS tercihleri nasıl yapılır?

Hocam şu aklıma takıldi mesela benim puanim 350 iü yaziyorum ama 10.siraya yaziyorum başkasinin puani 340 ama oda 1.siraya yaziyor bu adam 1.siraya yazdigi icin benim onume gecebiliyor mu?

460K EA ile hangi aralığı yazmamı önerirsiniz?
300K 450K aralığı

Hocam 56bin sayısal yaptım. Kaçtan başlayayım yazmaya?
35K-65K aralığı uygun olacaktır. (30K çekebilirsin istersen)

Hocam 250bin sözel nasıl yazabilirim?
150K - 250K yazabilirsin.

@OnurDoğan63_19 hocam benim üçüncü senem ve bu sene çok aksilik yaşadım 65 bin say geldi. Bir sene daha kalmayı düşünüyorum. Sizin düşünceniz nedir?
Kendi tercihin istersen istediğin yerleri yine de yaz ne olur ne olmaz, ama kesinlikle istediğin yerleri yaz.

Hocam 200k sayısal sıralamam var tercih aralığı ne kadar olmalı teşekkürler.

@@OnurDoğan63_19

140K-225K aralığı uygundur.

Hocam şu aklıma takıldi mesela benim puanim 350 iü yaziyorum ama 10.siraya yaziyorum başkasinin puani 340 ama oda 1.siraya yaziyor bu adam 1.siraya yazdigi icin benim onume gecebiliyor mu?
Sistem önce yüksek puanlı olanı yerleştirir. Diyelimki A kişinin 350 puanı var B kişisinin de 300 Puanı var. A kişisinin 3. tercihi ile B kişisinin 1. tercihi aynısı olsun diyelim. Sistem önce 350 puanı olanı yerleştir. Eğer o tercih gelirse zaten yerleşir o tercih gelmezse daha yüksek puanlı tercihi gelirse, o boş kalan tercih bir sonraki puanlının hakkı olabilir.

TYT 244 puan 1.7k sıralama 30 yaş bölüm önerilerinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…