İlk tercihe yazın, girme ihtimaliniz düşük ama imkansız değil sadece o bölümü tercih edenlere bağlısınız şansınızı deneyin imkansız değil.Sayısal 295k yaptım 292 ile kapatan yere girer miyim sizce.
İlk tercihe yazın, girme ihtimaliniz düşük ama imkansız değil sadece o bölümü tercih edenlere bağlısınız şansınızı deneyin imkansız değil.Sayısal 295k yaptım 292 ile kapatan yere girer miyim sizce.
Sıralamam 89k, Ankara Üniversitesi fizik müh.
2021:198k
2022:157k
2023:113K
Sizce gelir mi?
50'den 55'e yükselmiş bu olasılığı yükseltir o zamanYüksek ihtimal gelir ama kontenjanı da baza alın.
Yerleşirsiniz hocam. Kabataslak düşünün bölüm geçen sene 200k ile kapattı diyelim, siz 190k sıralama yapın paşalar gibi girersiniz.
He böyle ters durumda zor, ben sizi 12k önde sandım ama yine de deneyim şansınızı.Kral şöyle bölüm 634K ile almış en son öğrenciyi benim 645k sıralama.
He böyle ters durumda zor, ben sizi 12K önde sandım ama yine de deneyim şansınızı.
Bölüm bu sene az tercih edilirse girme şansın yine de var imkansız değil hocam ilk tercihten yazın deneyin şansınızı.Çok mu zor diyorsun kral ya gelme şansı yok mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.