YKS yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanır?

Üstüne çok düşünmeyerek tercih listeme Optisyenlik eklemek gibi bir salaklık ettim ve maalesef ki yerleştim. Sizce bu durumda atabileceğim en iyi adım nedir? OBP kaybı yaşanmasın diye yerleştiğim yere kaydımı yaptırıp dondurduktan sonra sınava bir daha girmeyi düşünüyorum, sizce mantıklı mı?

@Bora Dere Hocam ben kazanayım üniversiteyi bitirdikten sonra amelelik midir hamallık mıdır nedir ona başlayacağım onursuzlukla, gururla, şerefsizlikle ve haysiyetsizlikle.

Bu harika oldu işte, araştırayım biraz bunu. Teşekkür ederim bilgilendirme için.

Ekleme: Hocam yapay zeka bölümünü göremedim destek kapsamında, siz nereden görmüştünüz?

Son düzenleme:
Son düzenleyen: Moderatör:
Genel olarak iyi, arkadaş ortamın güzel olursa çok büyük şehir'den gelmiyorsan sıkıntı olmaz. Bizim bölümde bazı hocalar zorluyor ama genel olarak düzenli çalışırsan geçersin diye düşünüyorum. Zaten kyk yurdu mühendislik fakültesinin yanında ulaşım sıkıntısı olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…