YKS yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanır?

Üstüne çok düşünmeyerek tercih listeme Optisyenlik eklemek gibi bir salaklık ettim ve maalesef ki yerleştim. Sizce bu durumda atabileceğim en iyi adım nedir? OBP kaybı yaşanmasın diye yerleştiğim yere kaydımı yaptırıp dondurduktan sonra sınava bir daha girmeyi düşünüyorum, sizce mantıklı mı?
 
Temel bilimler bursu diye araştırın hocam. Temel bilimler bursunun kapsamı yapay zeka mühendisliği, yapay zeka ve veri mühendisliği bölümleriyle genişletildi. İlk beş binde olduğunuz için dört bin lira/ay burs alacaksınız. Şimdiden hayırlı olsun.
Bu harika oldu işte, araştırayım biraz bunu. Teşekkür ederim bilgilendirme için.

Ekleme: Hocam yapay zeka bölümünü göremedim destek kapsamında, siz nereden görmüştünüz?
 
Son düzenleme:
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocalar nasıl bunaltıyorlar mı veya sınavları gereksiz zorluyorlar mı? Bir de okulun imkanları nasıl, öğrenci kulüpleri, yemek fiyatları vs? Genel olarak 4 yıl boyunca okuldan memnuniyetine 10 üzerinden kaç puan verirsin?
Genel olarak iyi, arkadaş ortamın güzel olursa çok büyük şehir'den gelmiyorsan sıkıntı olmaz. Bizim bölümde bazı hocalar zorluyor ama genel olarak düzenli çalışırsan geçersin diye düşünüyorum. Zaten kyk yurdu mühendislik fakültesinin yanında ulaşım sıkıntısı olmuyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı