YKS yetişir mi?

• Konuyu başlatan 843552
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 1.785
Kalan sürede yetişir mi?
Sayısalım.
Temelim var.
Matematik sıfır değilim.
Günde 12 saate kadar çalışabilecek bir kapasitem var.
Bugün 8 saat çalıştım (daha önceden çalışmışlığım var sadece son 1,5 aydır çalışamıyorum ve kötü hissetmeye başladım tabletim bozulmuştu mentalim kalmamıştı o 1,5 ayın kayıp olduğunu düşünüyorum yetişmeyecek hissi var TYT istediğim nette değilim -60 net sınavda paniklemesem 70'i görürdüm ama ilk sınavımdı- geçen gün ilk deneme sınavıma girdim artık her hafta gireceğim dershaneye gitmiyorum)
Odaklanma sürem 3,5 saat.
İlk 30.0
Bu süreçte bütün TYT-AYT'yi 8 kere tavaf edersin.

YKS'yi yetiştirmek farklı, derece hedeflemek farklı. Günde odaklanıp 1 saat soru çözebiliyorsam benim 9 ayda fazlalığım bile olur. Ben derece hedefliyorsam durum ayrı, çok çalışmak gerekir tabi. Arada sırada mayık kafa ile çözdüğüm paragraf sorularından yanlış çıkınca moralim bozuluyor, çok çalışıp kafam ütülenecekse biraz daha az çalışır dersimi anlarım. Başlık ve konu yanlış ad ile açılmış. "YKS yetişir mi?" değil, "Derece yapılır mı?" gibi birşey olmalıymış.

12 saat bence abartı ama eğer kütüphaneye falan gidiliyorsa zaman orada hızlı geçiyor.

Her gün kütüphaneye gidiyorum.
Hatta hee gittiğimde titreşime falan almayı unuturum diye mod ayarladım.

Screenshot_20241008_205336_Modes and Routines.jpg

Samsung modlar ve rutinler harika bir uygulama.

YKS'yi yetiştirmek farklı, derece hedeflemek farklı. Günde odaklanıp 1 saat soru çözebiliyorsam benim 9 ayda fazlalığım bile olur. Ben derece hedefliyorsam durum ayrı, çok çalışmak gerekir tabii. Arada sırada mayık kafa ile çözdüğüm paragraf sorularından yanlış çıkınca moralim bozuluyor, çok çalışıp kafam ütülenecekse biraz daha az çalışır dersimi anlarım. Başlık ve konu yanlış ad ile açılmış. "YKS yetişir mi?" değil, "Derece yapılır mı?" gibi bir şey olmalıymış.

Doğru haklısınız.
Paragraf biraz ruh halimi yansıtıyor aslında bugün 23 soruyu çözerken son 4 sorunun 2 tanesi yanlıştı sadece çünkü bitsin artık diyerek yapıyordum kısa sürede çözdüğüm için mutluydum ama

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı