YKS yetişir mi?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İŞLEMCİ: 11. nesil İNTEL Core i5
RAM: 16gb DDR4
EKRAN KARTI: RTX3050 Tİ
ASUS TUF GAMİNG F15
Meslek
öğrenci
Şimdiye kadar hiç doğru düzgün çalışmadım. Netlerim yerlerde. Sınava 100 gün falan kaldı. Düzce Üniversitesi yönetim bilişim sistemleri istiyorum. Kalan zamanda hafta içi 5-6 saat hafta sonu 10+ saat çalışma ile yetiştirebilir miyim? Şimdiye kadar çalışamama sebebim kararsızlıklarımdı. Artık kesin olarak karar verdim ve çalışacağıma inanıyorum.

Şimdiye kadar hiç doğru düzgün çalışmadım. Netlerim yerlerde. Sınava 100 gün falan kaldı. Düzce Üniversitesi yönetim bilişim sistemleri istiyorum. Kalan zamanda hafta içi 5-6 saat hafta sonu 10+ saat çalışma ile yetiştirebilir miyim? Şimdiye kadar çalışamama sebebim kararsızlıklarımdı. Artık kesin olarak karar verdim ve çalışacağıma inanıyorum.

Sence bunu sorman bile hata değil mi, adamım? Sen bir insansın ve insan olarak istediğini yapmaya programlanmış bir robot gibisin. Tabii ki yetişir, ama düzen, disiplin ve tempo ile. Her şeyi ağırdan al, sonrası zaten geliyor. Benim notlarım pek iyi değil, şu an bahanelere sığınıyorum ama arkadaşım hiç öyle değil. Onu maksimum referans olarak gösterebilirim.

Yetisecegini zannetmiyorum 3 ay kalmis, esit agirliktan minimum 140k yapman lazim

netlerin ne kadar yerlerde? ayrıca yetişir rahat ol. hayır hikaye anlatmıyorum veya yalan söylemiyorum. edebiyat ve Türkçe her türlü yetişir hatta iki kısmı da dönersin. tarih te AYT veya tyt çalış her türlü yetişir 1 ayda. coğ da harita bilgisi ve AYT baksan TYT de yatırım olur. matematik sıkıntı ama hocam.

Yetisecegini zannetmiyorum 3 ay kalmis, esit agirliktan minimum 140k yapman lazim
"Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim."

~Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk

Asla umutsuzluğa kapılmayın! Sınavın son günü bile olsa, elinizden gelenin en iyisini yapın. Neden yapamayasanız ki?

Hangi seviyedesin ona göre değişir.

Söylemeye utandığım seviyedeyim.

"umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim."

~Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk.

Asla umutsuzluğa kapılmayın! Sınavın son günü bile olsa, elinizden gelenin en iyisini yapın. Neden yapamayasanız ki?

Şu an çok motive oldum. Ben elimden geleni yapacağım. Sonuçlar açıklandığında burada paylaşacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı