YKS25'te 60 nette takılı kalmak

yks25tıpçı

Femtopat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi şu an 60-70 net bandındayım, yazın TYT çalışması yaptım denemelerde bir türlü süreyi yetiştiremiyorum. Türkçem 70 dk'mı alıyor paragraf rutini yapmama rağmen. Türkçeye ayırdığım vakit matematiğe kötü yansıyor yarısı boş kalıyor. Ne yapmam gerekir?

Başlıkta belirttiğim gibi şu an 60-70 net bandındayım, yazın TYT çalışması yaptım denemelerde bir türlü süreyi yetiştiremiyorum. Türkçem 70 dk'mı alıyor paragraf rutini yapmama rağmen. Türkçeye ayırdığım vakit matematiğe kötü yansıyor yarısı boş kalıyor. Ne yapmam gerekir?
Dostum tamamen aynı sorunu yaşıyorum. Türkçe ve sosyali bir buçuk saatte bitiriyorum. Matematiğe bakmaktan fene bakamıyorum bile. Kalan sürede 20 matematik anca işaretliyorum. Ancak zamanla bu düzelecektir diye düşünüyorum. Türkçe'nin ve Sosyalin toplam süresini 60 dakikaya çekip kalan sürede Matematik ve Fen bakmak gerekiyor. Sana tavsiyem bol bol matematik, geometri, problem ve paragraf çöz. Şuan için zaten 60-65 net ortalama bir net. Umarım ki ileride yükselicektir.

Benzer durumu bende yaşıyordum ve sana burada diyebileceğim tek şey sabırlı olman. Türkçe süren fazlaysa bu zaten deneme çözdükçe düzelecek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı