YKS'de 2. kez mezuna bırakma kararı aldım

Emiroo

Kilopat
Arkadaşlar mezuna bırakmıştım bu sene. Son 5 ay çalışıp 40k civarı bir sıralamaya ulaştım (eşit ağırlıkta) ve hukuk kazanabiliyorum. Ama benim aklımda Türkiye derecesi yapmak var. Hedefim hukuk. Daha çok para daha huzurlu bir hayat için bunu istiyorum belki olmayacak ama en azından bu şansımı kullanmak istiyorum ve şansım daha yüksek olduğunu düşünüyorum sözel derslerim ful 300 gün boyunca matematik ve fen çalışmam gerek sadece. Bu yüzden Türkiye sıralaması ilk 1K hedefliyorum. Sizce doğru mu bu düşüncem? Çalışmaktan yana sıkıntım yok bu benim için kolay olanı zor olan ailem ve işe başlamam ocak ayına kadar işte çalışacağım. Ailem bu konu da kesinlikle beni desteklemez bu sene bile zor izin almıştım mezuna kalmak için aksi taktirde işe başlıyordum ve seneye mezuna kalırsam işe başlayacağım ocak ayına kadar. Evden uzak olacağım için benim korkum yok işe başlamaktan. Aileme anlatamayacağım için yarın ki sınav da bilerek hata yapacağım kötü sonuç alacağım başka yolu yok. Sadece fikirlerinizi merak ediyorum.

Bence mezuna bırakma iyi bir üniversiteye giriş yapabiliyorsan. Bende bu sene mezuna bıraktım bir daha bırakmam. Geçen sene keşke eşit ağırlığa geçiş yapsaydım. Bu sene mezuna kalmazdım.
o keşkeleri ben de diyorum ama orta sıra bir üniden mezun olup asgarinin biraz üstüne tamah etmek bana korkunç geliyor çünkü elim de böyle bir şans var. yorumun için sağol sınav anında karar vereceğim .d

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı