Ben sonuç yanlış demiyorum. Bu adam ne oldu da 600 bin yaptı diyorum. Sınav anında bir şey mi oldu ya da sınav senesinde bir şey mi oldu. Söylemediği bir şeylerin olduğu kesin. Mantıken düşünün böyle bir şey mümkün olsa bile çalışma alışkanlığı denen bir şey var. Sınavda 600 bin yapan biri nerdeyse lise hayatı boyunca hiç düzenli ders çalışmamıştır. Birden tak diye 1 senede ilk bin yaptıracak bir programa adayamaz kendini. O kadar ağır bir programda herhangi bir insan ne kadar başarılı olur o da tartışmaya açık. Çoğu insana fazla ağır gelebilir. O iş yüküne dayanabilecek biri zaten en başta 600 bin yapmaz. Yapıyorsa da çalışmasına engel olan sebepler olmuştur. Ben kendim çalışmıyordum tembeldim birden çat diye 1 senede de ilk bin yaptım diyip insanların inanmasını bekleyemez.Hocam adam sonucunu paylaşmış.
2 3 senede de ilk bin yapılmaz. İlk bin ya yapılır ya yapılmaz ilk ya da 2.senede yapılmadıysa (ki 2.senesinde yapanlarda genelde çok iyi yaptığı halde mezuna kalanlar oluyor.) 10 senede bile yapılmaz. İnanmak isteyen inanır 600 binden 1 senede ilk bin yaptığına ben sadece bazı tiplerin youtube'da atıp tutup izlenme almak için insanlara yalan söylemesine karşıyım hepsi bu.Hocam ben cevap vermedim ve ilk sene de 600 bin yaptıysa nasıl 12 ayda ilk bin yapmasın size neyi kanıtlamaya çalışıyoruz? Yapan yapıyor işte her şey kanıtlarla beraber ortada bu meseleyi uzatmanın anlamı yok siz 2-3 sene de anca ilk bin yapılacağını düşünün iyi forumlar
Ben sonuç yanlış demiyorum. Bu adam ne oldu da 600 bin yaptı diyorum. Sınav anında bir şey mi oldu ya da sınav senesinde bir şey mi oldu. Söylemediği bir şeylerin olduğu kesin. Mantıken düşünün böyle bir şey mümkün olsa bile çalışma alışkanlığı denen bir şey var. Sınavda 600 bin yapan biri neredeyse lise hayatı boyunca hiç düzenli ders çalışmamıştır. Birden tak diye 1 senede ilk bin yaptıracak bir programa adayamaz kendini. O kadar ağır bir programda herhangi bir insan ne kadar başarılı olur o da tartışmaya açık. Çoğu insana fazla ağır gelebilir. O iş yüküne dayanabilecek biri zaten en başta 600 bin yapmaz. Yapıyorsa da çalışmasına engel olan sebepler olmuştur. Ben kendim çalışmıyordum tembeldim birden çat diye 1 senede de ilk bin yaptım deyip insanların inanmasını bekleyemez.
2 3 senede de ilk bin yapılmaz. İlk bin ya yapılır ya yapılmaz ilk ya da 2.senede yapılmadıysa (ki 2.senesinde yapanlarda genelde çok iyi yaptığı halde mezuna kalanlar oluyor.) 10 senede bile yapılmaz. İnanmak isteyen inanır 600 binden 1 senede ilk bin yaptığına ben sadece bazı tiplerin YouTube'da atıp tutup izlenme almak için insanlara yalan söylemesine karşıyım hepsi bu.
Sayısal 600K'ya hakkıyla giren bir öğrenci'de ne doğru düzgün Türkçe çözme kabiliyeti vardır ne Matematik altyapısı vardır. Bırak 1K'yı, TYT 90 net görse şükretsin.Hocam siz inanmamaya devam edip kendinizi kalıplaşmış düşüncelere göre yaşayın. Yapan adam mis gibi yapıyor sırf fazla izlenme olsun diye neden yalan söylesinler o kadar kişiye? Çok yanlış düşünüyorsunuz.
Zaten 600k'ya çalışmarak girmiştir çalışarak 600k nasıl oluyor?1 senede SAY 600K'dan SAY 1K'ya falan çekilmez Polyannacılık oynamayın.
Sayısal 600K'ya hakkıyla giren bir öğrenci'de ne doğru düzgün Türkçe çözme kabiliyeti vardır ne Matematik altyapısı vardır. Bırak 1K'yı, TYT 90 net görse şükretsin.
Valla olan oluyor, ayrıca uzun süreli bir çalışma değil.Zaten 600k'ya çalışmarak girmiştir çalışarak 600k nasıl oluyor?
Bu da sizin düşünceniz tabii ki lakin siz çok sığ düşünüyorsunuz zaten 600k yapan adam çalışmadan girmiştir obpsi yüksekse 10 saatlere kadar çıkarak 1k yapabilir bazı şeyleri gözünüz de çok büyütüyorsunuz.Valla olan oluyor, ayrıca uzun süreli bir çalışma değil.
Soruyu değiştirelim, hiç çalışmamış birisi 1 sene çalışarak sayısal 1K yapamaz. Sayısal 600K yapan eleman 30-40 net TYT bırakır. Sıfıra yakın bir AYT yapar, bu da bir senede 80 net TYT koyması ve AYT'yi yalayıp yutması gerekir demek ki bu da imkansız falan. Sınava girdiğinizi düşünmüyorum.
Peki bir soru da ben sorayım sürekli 10 saat ve daha üstü çalışma yükünü kaldırabilecek biri ilk senesinde neden bir kitap bile açmamış?Bu da sizin düşünceniz tabii ki lakin siz çok sığ düşünüyorsunuz zaten 600k yapan adam çalışmadan girmiştir obpsi yüksekse 10 saatlere kadar çıkarak 1k yapabilir bazı şeyleri gözünüz de çok büyütüyorsunuz.
Bir kitap açmayıp daha kötü yapanlar da var hocam aynı şekilde 10 saat üstü dememişim 10 saatlara kadar çıkarak yani max 10 demişim. Elbette onun için zor olur ama mümkün de.Peki bir soru da ben sorayım sürekli 10 saat ve daha üstü çalışma yükünü kaldırabilecek biri ilk senesinde neden bir kitap bile açmamış?
Siz YKS'ye girdiniz de kaç K sıralama yaptınız ben çok merak ediyorum, ilk 1000'de bir sürü arkadaşım var, ilk 10bin'de tonlarca arkadaşım var ve ben de 8K yaptım 2024'te. Sürecin bizzat içinden de konuşuyorum, 10 saatlere ben de çıktım ve 600K yapmış akademik olarak sıfır birisi 1 senede sıfıra yakın bir ihtimal dışında 1K'ya çekemez. Yok böyle bir şey.Bu da sizin düşünceniz tabii ki lakin siz çok sığ düşünüyorsunuz zaten 600k yapan adam çalışmadan girmiştir obpsi yüksekse 10 saatlere kadar çıkarak 1k yapabilir bazı şeyleri gözünüz de çok büyütüyorsunuz.
10 saat çalışsın, 600K'dan 1K'ya çekemez. 600K yapan adam ömründe ders çalışmamıştır, ders çalışmayı bile becermesi, o işi yapabilmesi uzun sürer. Oho, ölme eşeğim ölme.Peki bir soru da ben sorayım sürekli 10 saat ve daha üstü çalışma yükünü kaldırabilecek biri ilk senesinde neden bir kitap bile açmamış?
Siz YKS'ye girdiniz de kaç k sıralama yaptınız ben çok merak ediyorum, ilk 1000'de bir sürü arkadaşım var, ilk 10Bin'de tonlarca arkadaşım var ve ben de 8K yaptım 2024'te. Sürecin bizzat içinden de konuşuyorum, 10 saatlere ben de çıktım ve 600k yapmış akademik olarak sıfır birisi 1 senede sıfıra yakın bir ihtimal dışında 1K'ya çekemez. Yok böyle bir şey.
10 saat çalışsın, 600K'den 1K'ya çekemez. 600k yapan adam ömründe ders çalışmamıştır, ders çalışmayı bile becermesi, o işi yapabilmesi uzun sürer. Oho, ölme eşeğim ölme.