Ben sonuç yanlış demiyorum. Bu adam ne oldu da 600 bin yaptı diyorum. Sınav anında bir şey mi oldu ya da sınav senesinde bir şey mi oldu. Söylemediği bir şeylerin olduğu kesin. Mantıken düşünün böyle bir şey mümkün olsa bile çalışma alışkanlığı denen bir şey var. Sınavda 600 bin yapan biri nerdeyse lise hayatı boyunca hiç düzenli ders çalışmamıştır. Birden tak diye 1 senede ilk bin yaptıracak bir programa adayamaz kendini. O kadar ağır bir programda herhangi bir insan ne kadar başarılı olur o da tartışmaya açık. Çoğu insana fazla ağır gelebilir. O iş yüküne dayanabilecek biri zaten en başta 600 bin yapmaz. Yapıyorsa da çalışmasına engel olan sebepler olmuştur. Ben kendim çalışmıyordum tembeldim birden çat diye 1 senede de ilk bin yaptım diyip insanların inanmasını bekleyemez.Hocam adam sonucunu paylaşmış.
2 3 senede de ilk bin yapılmaz. İlk bin ya yapılır ya yapılmaz ilk ya da 2.senede yapılmadıysa (ki 2.senesinde yapanlarda genelde çok iyi yaptığı halde mezuna kalanlar oluyor.) 10 senede bile yapılmaz. İnanmak isteyen inanır 600 binden 1 senede ilk bin yaptığına ben sadece bazı tiplerin youtube'da atıp tutup izlenme almak için insanlara yalan söylemesine karşıyım hepsi bu.Hocam ben cevap vermedim ve ilk sene de 600 bin yaptıysa nasıl 12 ayda ilk bin yapmasın size neyi kanıtlamaya çalışıyoruz? Yapan yapıyor işte her şey kanıtlarla beraber ortada bu meseleyi uzatmanın anlamı yok siz 2-3 sene de anca ilk bin yapılacağını düşünün iyi forumlar
Ben sonuç yanlış demiyorum. Bu adam ne oldu da 600 bin yaptı diyorum. Sınav anında bir şey mi oldu ya da sınav senesinde bir şey mi oldu. Söylemediği bir şeylerin olduğu kesin. Mantıken düşünün böyle bir şey mümkün olsa bile çalışma alışkanlığı denen bir şey var. Sınavda 600 bin yapan biri neredeyse lise hayatı boyunca hiç düzenli ders çalışmamıştır. Birden tak diye 1 senede ilk bin yaptıracak bir programa adayamaz kendini. O kadar ağır bir programda herhangi bir insan ne kadar başarılı olur o da tartışmaya açık. Çoğu insana fazla ağır gelebilir. O iş yüküne dayanabilecek biri zaten en başta 600 bin yapmaz. Yapıyorsa da çalışmasına engel olan sebepler olmuştur. Ben kendim çalışmıyordum tembeldim birden çat diye 1 senede de ilk bin yaptım deyip insanların inanmasını bekleyemez.
2 3 senede de ilk bin yapılmaz. İlk bin ya yapılır ya yapılmaz ilk ya da 2.senede yapılmadıysa (ki 2.senesinde yapanlarda genelde çok iyi yaptığı halde mezuna kalanlar oluyor.) 10 senede bile yapılmaz. İnanmak isteyen inanır 600 binden 1 senede ilk bin yaptığına ben sadece bazı tiplerin YouTube'da atıp tutup izlenme almak için insanlara yalan söylemesine karşıyım hepsi bu.
En basitinden buyurun bakın ODTÜ bilgisayar mühendisliği'nin 2024 verilerine o yıl girenlerin %85'i 2024 mezunu, Boğaziçi bilgisayar mühendisliği 2024 yılında yerleşen öğrencilerin %87'si 2024 mezunu. Koç bilgisayar burslu olanın %100'ü 2024 mezunu. YÖK Atlas'tan kontrol edebilirsiniz.
			
				Son düzenleme: