YKS'de en fazla kaç bin yapabilirim?

Daha fazla  
Arkadaşlar 12. sınıfım. 11'im yarım yamalak. TYT fenim hiç yok, matematik geometri de aynı şekilde. Türkçe dil bilgim paragrafım vs. iyi. Şimdi bu şekilde çalışmaya başlasam en fazla kaç bin yapabilirim.

Mesela 15K civarı yapabilir miyim? İmkansız değil yani değil mi? Bazıları bu saatten sonra ne yaparsan yap 30k altı yapamazsın vs. diyorlar. Ondan sordum.
Maalesef ama sayısal için mümkün değil.

Netlerine , dersi ne derece algılayabildiğine, çalışma şekline vb. her türlü şeye bağlı. Eğer ciddi çalışırsan 10K' da yapabilirsin.
Hevesini kırmak istemiyorum arkadaşın ama dahi falan olması lazım onun için.

Kanka imkansız diye birşey yok tanıdığım bir çocuk vardı pandemi konuların birazı kalkınca çocuğa özgüven geldi son 6 ay(yani yılbaşında falan) çocuk tıp kazandı şuanda 3.sınıfta
illa konuların kalkmasına gerek yok zor olan sınav herkeze zor bu sene konular çıkarıldı diye herkeze kolay oldu yapan her türlü yaptı çünkü puan değil sıralama sınavı.

Mesela 15K civarı yapabilir miyim? İmkansız değil yani değil mi? Bazıları bu saatten sonra ne yaparsan yap 30k altı yapamazsın vs. diyorlar. Ondan sordum.

Kendimden örnek vereyim 12. sınıfa geçtiğimde bütün lise müfredatı ile uzaktan yakından alakam yoktu hatta 11. sınıf fen dersleri konu başlıklarını dershanede hocalar işledikçe öğrendim. Tabii kişisine de bağlıdır fakat bu durumdayken 12K yaptım.

Dostum sayısal için söyleyeyim tamamen 0 olmadığın sürece 1. bile olabilirsin. Sadece sürekli ve kendine göre çalışman lazım. Sana önerim güvenmediğin kişilerden çalışma tavsiyesi alma.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı