Çözüldü YKS'de eşit ağırlıktan sayısala geçmek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

499604

Hectopat
Arkadaşlar her zaman bilgisayar veya yazılım mühendisliği istiyordum. Sizce geçmeli miyim? Dip not: 2.mezun senemdeyim dershaneye gitmeyeceğim.

Doğa koleji mezunuyum. Ama 4 sene boyunca matematik adına adamakıllı eğitim alamadık. Hedefim sayısal'da 100k.

Ostim Teknik'te ücretli bilgisayar mühendisliği istiyorum.

@660412
Eşit ağırlıktada zaten Matematik görüyorsunuz eğer diğer sayısal dersleri hallederim diyorsan bir fark olmayacaktır Matematiğe odaklansanız yeter.

Hocam şöyle ben son 2 yıldır FKB görmedim. Yani bu benim açımdan çok büyük bir sıkıntı olur mu?

@660412
Olmaz özellikle düşük 24 civarı net bandı için 1 senede feni halledebilirsin. Belki bir tık fizikde zorlanırsın. Zaten istediğin net düşük olduğundan onuda diğer kimya biyoloji ile halledersin.

Olmaz özellikle düşük 24 civarı net bandı için 1 senede feni halledebilirsin. Belki bir tık fizikde zorlanırsın. Zaten istediğin net düşük olduğundan onu da diğer kimya biyoloji ile halledersin.

Anladım hocam zaten hedefim öyle aşırı yüksek değil ostim teknikte ücretli bilgisayar mühendisliği istiyorum. Hedefim 100k zaten sizce oluru var mıdır?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı