Eşit ağırlıktan sayısala geçip tıp kazanılabilir miii?

Evet de mezuna kalma gibi bir ihtimalim yok gibi
Mezuna kalma ihtimalin yoksa gidip ailene maddi bağımlılığını yıkmak için part time işe girip çalışırsın. Ondan sonrada kafana ne esiyosa yaparsın. İster çalışmaya devam edersin. İster hem çalışır hem bi yandan yks çalışırsın. Yani kısaca kimse kimseyi üni yazmaya zorlayamaz. 18 yaşını geçen biri yetişkin olarak kendi kararlarını alabilir.

O zaman 2. sene sonra OBP tekrar duzeldigi zaman tercih yapılabilir ama 2 sene üniversite dersleri var ışın içinde.
Bilmiyorum biraz bu mezuna kalma işi sıkıntılı işte ama kaladabiilirim hiç belli olmaz

Mezuna kalma ihtimalin yoksa gidip part time işe girip çalışırsın. Kimse kimseyi üni yazmaya zorlayamaz. 18 yaşını geçen biri yetişkin olarak kendi kararlarını alabilir.
Öyle değil,ben kendim gitmek istiyorum bazı nedenlerden dolayı yoksa ailem bir senede olmayabilir normal kalırsın yani diyor

Bilmiyorum biraz bu mezuna kalma işi sıkıntılı işte ama kaladabiilirim hiç belli olmaz

Öyle değil,ben kendim gitmek istiyorum bazı nedenlerden dolayı yoksa ailem bir sene olmayabilir normal kalırsın yani diyor
Gitme üni yazarsan hiç bi halt yapamazsın. Çünkü insanlar sosyal canlılar üni gidersin üni kişilerle sosyalleşirsin disiplin vb iyice kaybolur gider. Sonra yks hiç yüksek sıralama için vakit ayıramazsın.

Bilmiyorum biraz bu mezuna kalma işi sıkıntılı işte ama kaladabiilirim hiç belli olmaz.

Öyle değil, ben kendim gitmek istiyorum bazı nedenlerden dolayı yoksa ailem bir senede olmayabilir normal kalırsın yani diyor.

Bence de mezuna kalmak daha mantikli hedefin için 1 sene daha katlanmak geri kalan guzel hayatın icin devede kulak bile değil.

Tıp da doktorlar çok üst düzey maaş aliyor 100 130 bin falan aliyor tanidik doktorlar hem rahat edersin geç sayisala programli şekilde halledersin.

Hayal kur ama boş hayal kurma.

Temelin yok, tıp için gerekli derslerde de dediğine göre sıfırsın ve bu tıp hayali seni sadece tıpa bağlı kılmasın.
Nette yada youtube de gördüğün motivasyon videolarına da inanma.

1 sene de 0 temeli olan birisi tıp kazanamaz. İhtimali yüzde 100 demiyorum ama yüzde 99 da kazanamaz.
Kazananda inan temeli bir şekilde vardır.
Ancak diğer mesleklerin için özellikle tıp dışında ki çoğu meslek için 1 senede çok çalışmayla kazanabilirsin.
Bu 1 sene de çok çalışıcam hayvan gibi olucam lafları özellikle 12 den mezun kalanlarda çok populerdir ancak iş deneme sınavı dönemine geldiğinde inan tıp hayalin tıbbı sekretelerliğe kadar düşebilir.
Bu son dediğimi senin özelinde demiyorum genel olarak söylemek istedim.
Çok çalışmak isteyen birisi gerçekten çok çalışmalı ve yılmamalı.

Bence de mezuna kalmak daha mantikli hedefin için 1 sene daha katlanmak geri kalan guzel hayatın icin devede kulak bile değil.
Haklısın, çok teşekkür ederim tavsiyelerin için:)

Temelin yok, tıp için gerekli derslerde de dediğine göre sıfırsın ve bu tıp hayali seni sadece tıpa bağlı kılmasın.
Nette yada youtube de gördüğün motivasyon videolarına da inanma.

1 sene de 0 temeli olan birisi tıp kazanamaz. İhtimali yüzde 100 demiyorum ama yüzde 99 da kazanamaz.
Ancak diğer mesleklerin için özellikle tıp dışında ki çoğu meslek için 1 senede çok çalışmayla kazanabilirsin.
Bu 1 sene de çok çalışıcam hayvan gibi olucam lafları özellikle 12 den mezun kalanlarda çok populerdir ancak iş deneme sınavı dönemine geldiğinde inan tıp hayalin tıbbı sekretelerliğe kadar düşebilir.
Demek istediğini çok iyi anladim hak da veriyorum sana ancak dediğin gibi tıbbi sekreter olup klasik bir yaşam sürdürmek istemiyorum hayallerimi gerçekleştirmek en azından kendimi bulmak istiyorum. Şuan eşit ağırlıktan hukuk, psikoloji beni heyecanlandırmıyor bile yapamayacağimdan değil merakımın olmayışından kaynaklı bilmiyorum anlatabildim mi? Yoksa farkındayım çok çalışmam gerek hemde hayvan gibi :)

Nette ya da YouTube'da gördüğün motivasyon videolarına da inanma.

Bu 1 sene de çok çalışacağım hayvan gibi olacağım lafları özellikle 12'den mezun kalanlarda çok populerdir ancak iş deneme sınavı dönemine geldiğinde inan tıp hayalin tıbbı sekretelerliğe kadar düşebilir.

Bence heves kırmaya gerek yok sonuçta ilk 1000 yapacağım falan dememiş 0'dan tip kazanan bir sürü kişi ki kendim temmuz ayında dershane sınavında 45 net yapmıştım matematikten 7.5 netim vardı AYT'yi soylemiyorum bile bilinçli çalışan biri için 1 sene çok uzun bir süre.

Bence heves kırmaya gerek yok sonuçta ilk 1000 yapacağım falan dememiş 0'dan tip kazanan bir sürü kişi ki kendim temmuz ayında dershane sınavında 45 net yapmıştım matematikten 7.5 netim vardı AYT'yi soylemiyorum bile bilinçli çalışan biri için 1 sene çok uzun bir süre.
Şuan ne okuyorsun peki ya da kaç net yapıyorsun?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı