YKS'de ilk 7 bine girilir mi?

Eşit ağırlığım ben. 5 bin değil 7 8 bin aslında okul puanı bu sene ne gösterir bilemiyorum istediğim yer yani.

Olabilir bro olamaz demedim . Ne yazıcaksın?
''Realist olalım. 𝐆𝐢𝐫𝐞𝐦𝐞𝐲𝐞𝐜𝐞𝐤𝐬𝐢𝐧.''
''Seneye 5 bine girecek adamlar şuandan 80 net aşağısı 𝐲𝐚𝐩𝐦𝐚𝐳𝐥𝐚𝐫 TYT için.''

Realist bakış açısıyla değerlendirdim. Öğrenci kitlesi analizlerime göre konuştum. Sayısalcılar için konuştum.
Relax bro.

Realist bakış açısıyla değerlendirdim. Öğrenci kitlesi analizlerime göre konuştum. Sayısalcılar için konuştum.
Relax bro.
Öğrenci kitlesi analizlerinizi kesin yargılarla değerlendirmişsiniz, ben de bir sayısalcı olarak yanlış olduklarını gösterdim.

dostum ofansif algılama ama kimmiş o insanlar ya? 4 sene çalışıp da dereceyi zor yapan. stratejilerini ve zekalarını görmek lazım. yapamamaları imkansız.

dostum ofansif algılama ama kimmiş o insanlar ya? 4 sene çalışıp da dereceyi zor yapan. stratejilerini ve zekalarını görmek lazım. yapamamaları imkansız.
Öyle bir şey ima etmedim. 10 bin altı yapmak için geçmişten gelen istikrarlı bir çalışma ile temel gerekli, son sene kolay kolay yapamazsınız diyorum.

1K yapan birinin 7K ya gerilemesi icin obpsinin 50 falan olması lazım 1K yaparsa Max 3K ya atar ki o kadar bile atmaz 83 OBP çok düşük değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…