YKS'de ilk 7 bine girilir mi?

Realist olalım. Giremeyeceksin. Beni dinleme dersine çalış. Kapat hemen burayı ders çalış yoksa giremezsin 5 bine filan.
Seneye 5 bine girecek adamlar şuandan 80 net aşağısı yapmazlar TYT için. Bu da max 150 k sıralama demek.
Sayısal için konuşuyorum.
Eşit ağırlığım ben. 5 bin değil 7 8 bin aslında okul puanı bu sene ne gösterir bilemiyorum istediğim yer yani.
 
''Realist olalım. 𝐆𝐢𝐫𝐞𝐦𝐞𝐲𝐞𝐜𝐞𝐤𝐬𝐢𝐧.''
''Seneye 5 bine girecek adamlar şuandan 80 net aşağısı 𝐲𝐚𝐩𝐦𝐚𝐳𝐥𝐚𝐫 TYT için.''
:)
Realist bakış açısıyla değerlendirdim. Öğrenci kitlesi analizlerime göre konuştum. Sayısalcılar için konuştum.
Relax bro.
 
Zor çünkü. 4 yıl hayvan gibi çalışıp son sene iki kat daha da hayvan gibi basan insanlar anca 10-15 bin altı yapıyor. Bir senede bu kadar çekemezsin hele OBP düşükse daha da zor. Ama 100.000 altı kesin yaparsın eğer iyi çalışırsan. Ama tüm bu sözleri ve gelecek diğer cevapları bir kenara at, düşünmeyi bırak. Sen çalışmaya başla yeterli. Elinden gelenin en iyisini yap oluru varsa olur olmazsa en kötü bir daha denersin veya hedef değişir.
dostum ofansif algılama ama kimmiş o insanlar ya? 4 sene çalışıp da dereceyi zor yapan. stratejilerini ve zekalarını görmek lazım. yapamamaları imkansız.
 
dostum ofansif algılama ama kimmiş o insanlar ya? 4 sene çalışıp da dereceyi zor yapan. stratejilerini ve zekalarını görmek lazım. yapamamaları imkansız.
Öyle bir şey ima etmedim. 10 bin altı yapmak için geçmişten gelen istikrarlı bir çalışma ile temel gerekli, son sene kolay kolay yapamazsınız diyorum.
 
Yani 1 milyon sıralama yapmışsınız ancak sınava çok kolay demişsiniz. 1 senede 1 milyondan 7K ya çekmek imkansıza çok çok yakın. Hatta 83 OBP ile 1K falan yapmanız lazım ki 7K olsun. Sadece normal şartlarda bir tahminde bulunun. Sizce ne kadar imkanı var bir sene çalışma ile bu olayın?

1K yapan birinin 7K ya gerilemesi icin obpsinin 50 falan olması lazım 1K yaparsa Max 3K ya atar ki o kadar bile atmaz 83 OBP çok düşük değil.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı