YKS'de matematik yapılmazsa ne olur?

Bu.

Haklısınız.

Kim bilmiyor ki onu

Yapmadım ne yalan söyleyeyim hep uzak kaldım matematikten şimdi ciddiye aldım işi stres başladı yapamayacağım diye stres oluyorum.

Azıcık sakin ol günde 1 saat baksan toplama bile bilmiyor olsan 2 sene sonra TYT matematiği fullersin.

Siz daha 1 kere matematik sorusu çözmeden temel matematiğe zor diyorsunuz bence.

Evet çözmedim hep uzak kaldım matematikten şimdi işin ciddiyetini anlayınca stres oldum matematiği iyi olan arkadaşım biz bu temeli 12 yılda attık sen birkaç ayda nasıl yapacaksın diyor her seferinde.

Evet işte çok haklısınız ne yapayım devam edeceğim yapamadiysam yapamadım ama vicdan azabıyla yaşamak istemem temel kitapları da bitirsem illaki bir faydası olur değil mi?

Evet çözmedim hep uzak kaldım matematikten şimdi işin ciddiyetini anlayınca stres oldum matematiği iyi olan arkadaşım biz bu temeli 12 yılda attık sen birkaç ayda nasıl yapacaksın diyor her seferinde.

Kolpayı sıkmıs.

Evet işte çok haklısınız ne yapayım devam edeceğim yapamadiysam yapamadım ama vicdan azabıyla yaşamak istemem temel kitapları da bitirsem illaki bir faydası olur değil mi?
Şu an alıp başlayacağın her kitap sana + yazacak. Arkadaşına da söyle maval okumasın. Rakip elemeye erken başlamış milletin moralini bozarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…