Evet çözmedim hep uzak kaldım matematikten şimdi işin ciddiyetini anlayınca stres oldum matematiği iyi olan arkadaşım biz bu temeli 12 yılda attık sen birkaç ayda nasıl yapacaksın diyor her seferinde.
Biz de ondan bahsediyoruz ama kibarca söyledik. Kör girse koklayarak 5 net yapar. Arkadaşların ne kadar darladıysa seni yanlış bir düşünce içine girmişsin. Bir an önce çık o düşünceden bence. İçini kemirip duracak sonra.
Evet işte çok haklısınız ne yapayım devam edeceğim yapamadiysam yapamadım ama vicdan azabıyla yaşamak istemem temel kitapları da bitirsem illaki bir faydası olur değil mi?
Evet işte çok haklısınız ne yapayım devam edeceğim yapamadiysam yapamadım ama vicdan azabıyla yaşamak istemem temel kitapları da bitirsem illaki bir faydası olur değil mi?
Evet çözmedim hep uzak kaldım matematikten şimdi işin ciddiyetini anlayınca stres oldum matematiği iyi olan arkadaşım biz bu temeli 12 yılda attık sen birkaç ayda nasıl yapacaksın diyor her seferinde.
Hep öyle diyor uğraşma onun yerine YDT netini yükseltmeye bak diyorda hocamız şu an başındasınız dil 0 olsa bile çok erken daha yeni konular görüyoruz ben şimdiden YDT hep düşüneceğim.