YKS'de matematik yapılmazsa ne olur?

Alıyosun 1 kampı bitiriyorsun kimseye gökden inmiyor zaten siz karekökden(örnek) çıkarmayı bilmiyorsunuz burada matematik yapamıyorum diye konu açmışsınız gidin bir öğrenin illaki birkaç soru yaparsınız.

Ne bileyim bazı arkadaşlarım moralimi bozdu artık bu saatten sonra mat yapamazsın git sözel yap bir de YDT iyi yap dediler o matta yapacağın zamanı YDT Full'e dediler.

Arkadaşımın ablasının arkadaşları ablasida dilciydi Akdeniz, Mersin, Antalya bir de Balıkesir'e gitmişti birisi.
Eline bir tane TYT mat kitabı alıp çözdün mü? Denemelere girdin mi? Netlerine baktın mı? Eksiklerini kapatmaya çalıştın mı? 5 neti toplama bilen yapıyor zaten bana yeter o diyorsun. Şikayetçi olacak bir durum yok o zaman.

Ne bileyim bazı arkadaşlarım moralimi bozdu artık bu saatten sonra mat yapamazsın git sözel yap bir de YDT iyi yap dediler o matta yapacağın zamanı YDT Full'e dediler.
Bu saatten sonra yapamaz mısın hahahahaahah. 2 senen var dostum önünde kocaman.

Sen yarın sınava girecekmiş gibi bir moddasın anladığım kadarıyla. Al eline TYT mat kitabı başla. Arkadaşlarını da dinleme. 2 senede TYT’yi yetiştiremeyecek bir tane adam yok bu ülkede.

Üçgenin iç acılarının 180 olduğunu bilsen 1 net alıyorsun zaten.

Bu.

Sayısal adamlar 11 de başlayıp yetiştiriyor dilcimi yetiştiremeyecek.

Sizi kim kandırıyorsa dinlemeyin bence.

Haklısınız.

Üçgenin iç acılarının 180 olduğunu bilsen 1 net alıyorsun zaten.
Kim bilmiyor ki onu😂

Eline bir tane TYT mat kitabı alıp çözdün mü? Denemelere girdin mi? Netlerine baktın mı? Eksiklerini kapatmaya çalıştın mı? 5 neti toplama bilen yapıyor zaten bana yeter o diyorsun. Şikayetçi olacak bir durum yok o zaman.

Bu saatten sonra yapamaz mısın hahahahaahah. 2 senen var dostum önünde kocaman.

Yapmadım ne yalan söyleyeyim hep uzak kaldım matematikten şimdi ciddiye aldım işi stres başladı yapamayacağım diye stres oluyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı