YKS'de matematik yapılmazsa ne olur?

Hocam matematik gibi değil yani sözel derslerim iyi zor dedikleri kaynakları da çözebiliyorum ama matematik kötü olduğu için pek iyi değil diğer fen derslerde biyoloji ezber yaparsın diyorlar sadece biyoloji de vs hiç bakmadım.
Konuları YouTube’dan sevdiğin hocalardan falan dinleyip halledersin. Hoca seçme işini sana bırakıyorum. Kitaplar için şu videolara göz atabilirsin, aynı kanal hepsi ama öneriler güzel.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Kanka matematiği 19 ayda çok kolay halledersin (tabii çalışırsan) onun dışı dil seçtiysen o yönde yeteneğin olduğunu düşünüyorum yani şu an endişelenecek bir şey yok. 2026 Temmuz'da beni bilgilendir.

Yani stres ılacak bir durum yok diyorsunuz peki diğer fen derslerini nasıl halledeceğim?

Konuları YouTube'dan sevdiğin hocalardan falan dinleyip halledersin. Hoca seçme işini sana bırakıyorum. Kitaplar için şu videolara göz atabilirsin, aynı kanal hepsi ama öneriler güzel.

Çok teşekkür ederim.

Bana 5 net bile yetiyor gerçekten öyle 5-10 net ile hatta daha aziyla çok iyi üniversiteye gidenler var işte ben onu bile yapamıyorum.
Valla 5 nette yapılır yani ki ayt derdin de yok limit türev integral gibi şeyler çözmeyeceksin bizim gibi daha 11. sınıfsın tyt'de türkçe ve matematiğe çok önem vermen lazım.

Yani stres ılacak bir durum yok diyorsunuz peki diğer fen derslerini nasıl halledeceğim?
Hedef boğaziçi falan değilse fen derslerinde bir kimyaya baksan yeter bence en kolayı kimya çünkü.

Vallahi 5 nette yapılır yani ki AYT derdin de yok limit türev integral gibi şeyler çözmeyeceksin bizim gibi daha 11. sınıfsın TYT'de Türkçe ve matematiğe çok önem vermen lazım.

Hedef Boğaziçi falan değilse fen derslerinde bir kimyaya baksan yeter bence en kolayı kimya çünkü.

Biyoloji daha iyi olmaz mı sayısalı iyi olmayan birisi için? Biyoloji ezber diyorlar.

Dil bölümünü unutmuşum.
Dilciysen halledersin diye tahmin ediyorum TYT mat anlamaya dayalı.
Deneme çözerek netini arttırabilirsin. Sonuçta daha 7 ayınız var sınava.

Hocam 11.sınıfım bu sene YKS sınavına girmiyorum.

Vallahi ben EA dayım ama fen kısmında da çok kolay sorular var kampları izle en az 7 8 tane yaparsın.

Sağ olun.

T

Kolay gelsin. Dış etkenlere takılma.🙂

Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı