Daha sene başı biliyorum ama yapamayacak gibi hissediyorum. Afedersiniz kendimi mal gibi hissediyorum. Mat 5 10 net yapıyorum hiç yükselemeyecek hiç yapamayacağım gibi hissediyorum. Ne yapmalıyım? 4 Ağustos'ta başlıyor sanki TYT'yi yapamayacağımı düşündüğümden AYT'yi yapamayacağım gibi hissediyorum sürekli. Ne yapmalıyım?
Hocam matematik için verebileceğim tavsiye sürekli üstüne gidin yani sürekli matematik sorularıyla problemlerle boğuşun.
Benim 11.sınıfta TYT matematik netim 4-5 falandı okul kapandığı gibi yazın YouTube üzerinden yoğunlaştım ve ilk 12 konuyu yanında da problemleri bitirdim.
Ve 1 ay içinde 3-4-5'in hepsini bitirdim okul başladığında ise matematik netim 20-25'lere kadar çıkmıştı.
Öncelikle kendinize inanmanız lazım niye yapamayasınız ki çalışarak her şeyi halledersiniz emin olabilirsiniz.
Problemleri ve ilk 12 konuyu halletmek için önce konuları güzelce öğrenin yanında da bol bol soru çözmeye çalışın bu iş soru çözümünde bitiyor önemli olan çok fazla soru çözmek.
Dershane veya özel hoca ya da YouTube size bağlı bir durum nasıl rahat edecekseniz öyle yapın ben YouTube üzerinden Eyüp b izleyerek ilerlemiştim çok fazla katkısı oldu bana.
Bir de ek olarak özel ders alıyordum bu şekilde ilerliyordum.
Siz elinizden geleni yapın güzelce çalışın bir süre sonra netlerinizin arttığını çok rahat görürsünüz.
Ben okul açılırken 66 netle başlamıştım mayıs Haziran gibi 90 netlere kadar çıkmıştım.
Geometriyi her gün düzenli çalışarak ilerletin hocam matematiğe başlayın biraz alışın sonra geometri çalışmaya başlayın.
Ama geometri için her gün düzenli çalışmak çok önemli rutin haline getirmenizi tavsiye ederim.