Sheri
Decapat
Daha fazla
Şu anki netlerim:
TYT: Türkçe 33 – sosyal 10 – matematik 15.
AYT: Edebiyat 15 – coğrafya 3 – tarih 3 – matematik 5
(TYT fen hiç çalışmıyorum, EA öğrencisiyim.)
Türev konusunu pazar günü bitirmiş olacağım. O gün sınava 20 gün kalmış olacak.
Integral'e daha başlamadım ama orijinal soru bankasından kazanım testleriyle 5 günde halletmeyi planlıyorum. Zaten AYT matematikte tüm konuları yine Orijinal'in kazanım testleriyle bitirdim ama hiç sınav tarzı yeni nesil soru çözmedim. Yani sadece temel sorular çözdüm, ama konu eksik değil.
Şimdi aklımdaki sorular şunlar:
Bu netlerle şu an hangi sıralamadayımdır?
20 günlük ciddi çalışmayla EA sıralamamı nereye kadar çekebilirim?
Ne yapmam lazım? Hangi kaynaklardan hangi sırayla gitmeliyim?
Elimde orijinal var ama başka ne önerirsiniz? Deneme öneriniz olur mu?
Günde 8-10 saat çalışabiliyorum. Psikolojik olarak çökmedim, odaklıyım. Ama neyi nasıl yapacağımı netleştirmek istiyorum artık.
Not: Meslek lisesi öğrencisiydim. Bu netlere sıfırdan geldim AYT konularında bu sene hiçbir bilgim yoktu. Bunun yanında çalışma konusunda bu sene haricinde hiç deneyimim olmadı.
TYT: Türkçe 33 – sosyal 10 – matematik 15.
AYT: Edebiyat 15 – coğrafya 3 – tarih 3 – matematik 5
(TYT fen hiç çalışmıyorum, EA öğrencisiyim.)
Türev konusunu pazar günü bitirmiş olacağım. O gün sınava 20 gün kalmış olacak.
Integral'e daha başlamadım ama orijinal soru bankasından kazanım testleriyle 5 günde halletmeyi planlıyorum. Zaten AYT matematikte tüm konuları yine Orijinal'in kazanım testleriyle bitirdim ama hiç sınav tarzı yeni nesil soru çözmedim. Yani sadece temel sorular çözdüm, ama konu eksik değil.
Şimdi aklımdaki sorular şunlar:
Bu netlerle şu an hangi sıralamadayımdır?
20 günlük ciddi çalışmayla EA sıralamamı nereye kadar çekebilirim?
Ne yapmam lazım? Hangi kaynaklardan hangi sırayla gitmeliyim?
Elimde orijinal var ama başka ne önerirsiniz? Deneme öneriniz olur mu?
Günde 8-10 saat çalışabiliyorum. Psikolojik olarak çökmedim, odaklıyım. Ama neyi nasıl yapacağımı netleştirmek istiyorum artık.
Not: Meslek lisesi öğrencisiydim. Bu netlere sıfırdan geldim AYT konularında bu sene hiçbir bilgim yoktu. Bunun yanında çalışma konusunda bu sene haricinde hiç deneyimim olmadı.