Herkese selamlar iyi günler sınava gireceğim Haziran'da sözelim Türkçe sosyal fen yapacağım ama matematik yapmayacağım, boş bırakacağım. Sınav hesaplanmaz gibi şeyler okudum sorun olur mu?
Hocam yanlış anlamayın ama marketten bir ürün alırken ne kadar ödeyeceğiniz ne kadar para üstü alacağınızı hesaplayabiliyorsanız 10 net civarı yapabiliyor seviyede bir matematiğiniz var demektir.
Hocam yanlış anlamayın ama marketten bir ürün alırken ne kadar ödeyeceğiniz ne kadar para üstü alacağınızı hesaplayabiliyorsanız 10 net civarı yapabiliyor seviyede bir matematiğiniz var demektir.
Yanlış anlaşılma olmasın ama dediğiniz gibi olsaydı ülkede herkes matematik yapabilirdi sınavda sordukları sorular para üstü veya ne kadar ödeyeceğimiz tarzında değil maalesef yeni nesil sorular genellikle yorum ve mantık ağırlıklı özellikle TYT'de ygs.
Yanlış anlaşılma olmasın ama dediğiniz gibi olsaydı ülkede herkes matematik yapabilirdi sınavda sordukları sorular para üstü veya ne kadar ödeyeceğimiz tarzında değil maalesef yeni nesil sorular genellikle yorum ve mantık ağırlıklı özellikle TYT'de ygs.
Aynı sorundan ben de muzdaribim meslek çıkışlı olduğum için sadece 9.sınıfta matematik gördüm ondan da aklımda kalan bir şey yok maalesef sınavda da en az 10 net yapmam gerekiyor da hayırlısı hocam umarım kazanıp gidebiliriz bu sene istediğimiz bölümlere.