YKS'de yapılan fen netleri branşlara göre ayrılıyor mu?

pelested

Decapat
Arkadaşlar YKS sınavına gireceğim 7 gün sonra, hedefim 190-210k civarında bir sıralama yapmak. Bu sıralamayı TYT 70 net AYT de ise matematikten 15, fenden ise 11,12 net ile yapmayı düşünüyorum. Hedefim elektrik elektronik mühendisliği. Sorum ise şu ben 11,12 fen netinin yaklaşık 9,10 tanesini biyolojiden yapmayı planlıyorum çünkü biyolojim hep iyi olmuştur ve neredeyse hiç fizik, kimya çalışmadım sene boyunca adam gibi TYT dışında. Üniversitenin beni bu netleri biyolojiden yaptığım için ve fizikten yapmadığım için kabul etmeme durumu var mı? Yoksa fen fendir net nettir kafasında mı takılıyorlar? Mühendislik olduğu için kafama takıldı.

İlk 300bin girdiğin sürece istediğin mühendislik seçebilirsin. Hangisinden ne kadar çözdüğünün önemi yok. Bu arada bölümü güzelce araştır iyi düşün seç sonradan pişman olma. Elektrik-Elektronik zor bir bölüm. Kendimden biliyorum :)
Başarılar dilerim.

İlk 300bin girdiğin sürece istediğin mühendislik seçebilirsin. Hangisinden ne kadar çözdüğünün önemi yok. Bu arada bölümü güzelce araştır iyi düşün seç sonradan pişman olma. Elektrik-elektronik zor bir bölüm. Kendimden biliyorum :)
Başarılar dilerim.

Ee okuyup yazılım alanında kendimizi geliştirebilir miyiz? Gömülü sistemler filan vardı sanki.
ODTÜ Kıbrıs ee düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı