Uyku duzenini 1 gun uyumayarak duzene sokmak mumkun. Hiç oyle erken kalkmak (az uyumak), yatmak (erken yatmak) gibi seyler ise yaramiyor, eger duzenle alakali yatilan saat arasinda az fark var ise. En azindan benim icin (19:00'da kalkiyordum ve 00:00'da yatmayi denedim, iyi guzel ama her gun 1-2 saat uykuya dalamadim. Bende de uyku konusunda problemler vardi. 1 gun uyumadim, her gun 22-23'te yatip 8'de kalkip ders calisiyorum.
24 saat uyumamak icin enerji icecegi (500ML gecme), yemek yerken cikolata, kola, kahve icebilirsin ancak abartma. Enerji icecegi 500ML ictikten sonra 1 kahve icebilirsin, daha fazla kafein. Bunu uykun geldiginde yap, direkt yapma. Zamanlamayi iyi yapman lazim. Daha cok oglene gelince uyku geliyor.
1 gun uyumamak insana gore degisebilir ancak zarar vermiyor genel olarak. 10 gun uyumayan adam var, adam hala yasiyor. Tabii o kalici birkac hasar olmus olabilir, makaleye bakmadim.