Merhaba. EA öğrencisiyim. Şimdi YKS çalışmaya başlasam (1 hafta önce başladım) yetişir mi? Temelim var. Her gün ne yapmalıyım? Deneyimliler tavsiye verebilir mi? Dershaneye gidemem arkadaşlar.
Evet dostum bende o yatanlardanım 9 ay yatıp son 3 ay günde 2 3 saat çalışarak on bin geldi.Elbette. Ben 12. sınıfa kadar yattım tamamen. Ben dahil etrafımdaki çoğu kişi sadece 12. sınıfta calısmaya başlayarak gerek sayısalda gerekse eşit ağırlıkta gayet iyi sonuçlar elde etmeyi başardı.
Bir eşit ağırlıkçı olarak sana tavsiyem AYT'yi saglam tutmandir.
Hocam konuları nasıl yetiştirdiniz? Ben de hızlı çalışıyordum ama konular 6 ayda bitti.Evet dostum bende o yatanlardanım 9 ay yatıp son 3 ay günde 2 3 saat çalışarak on bin geldi.
Konu dediğiniz ne var ki hiç konu çalıştığımı hatırlamıyorum. Ya da aşırı nadir 10 20 dakka aklıma gelmeyen yerleri youtubede 2x izliyordum. 2x izlemek zaten alışkanlığım hala da oyun videolarını, filmleri vs 2x de izlerim diğer türlü ağır çekim gibi geliyor aşırı yavaş akıyor. Konu olarak daHocam konuları nasıl yetiştirdiniz? Ben de hızlı çalışıyordum ama konular 6 ayda bitti.
Sözelde mi? Eşit ağırlıkta mı?Evet dostum bende o yatanlardanım 9 ay yatıp son 3 ay günde 2 3 saat çalışarak on bin geldi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.