YKS'ye 33 gün kala ne yapılmalı?

BerkOzz

Centipat
Daha fazla  
Merhaba.

AYT fizik bitti. AYT kimya organik kaldı ve AYT biyoloji geçen seneden kalma bilgi birikimim dışında başlamadım.

Organik konusunu 3 günde bitirip biyolojiyi dr. Biyoloji kanalından 1 haftada bitirmeyi planlıyorum. Sonrasında paso fen denemesi sınava kadar.

AYT matematik kısmında integral dışında konum kalmadı. AYT Geometri'de ise analitik ve çember çalışmam gerekiyor ama nasıl çalışacağımı tam bilmiyorum. En az 2 hafta kala sürekli deneme çözmeye geçmek istiyorum. Bir de TYT Sosyal ve TYT fen kısmında önerdiğiniz oynatma listesi var mı 20'de 20 için? Fule yakın nete ihtiyacım var çünkü matematik ve Türkçe artmıyor.

Yardımcı olabilir misiniz kanal tavsiyesi veya planımla ilgili? Teşekkürler.

Not: Son TYT denemem 86 (32 Türkçe, 12 sosyal, 28 matematik, 14 fen), 2 ay önceki son AYT denemem 43.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.

AYT fizik bitti. AYT kimya organik kaldı ve AYT biyoloji geçen seneden kalma bilgi birikimim dışında başlamadım.

Organik konusunu 3 günde bitirip biyolojiyi dr. Biyoloji kanalından 1 haftada bitirmeyi planlıyorum. Sonrasında paso fen denemesi sınava kadar.

AYT matematik kısmında integral dışında konum kalmadı. AYT Geometri'de ise analitik ve çember çalışmam gerekiyor ama nasıl çalışacağımı tam bilmiyorum. En az 2 hafta kala sürekli deneme çözmeye geçmek istiyorum. Bir de TYT Sosyal ve TYT fen kısmında önerdiğiniz oynatma listesi var mı 20'de 20 için? Fule yakın nete ihtiyacım var çünkü matematik ve Türkçe artmıyor.

Yardımcı olabilir misiniz kanal tavsiyesi veya planımla ilgili? Teşekkürler.

Not: Son TYT denemem 86 (32 Türkçe, 12 sosyal, 28 matematik, 14 fen), 2 ay önceki son AYT denemem 43.

Netlerin kötü değil.
Bugünden sonra günde 2 deneme ile geçir.
Misal veriyorum 12 gibi TYT akşam 6 7 artık ne zaman müsait olursan kafan rahatsa AYT neti çözmen
Bundan sonra konu vs çalışma.

Seri denemelere başlamalısınız bence hocam, son ay başlayarak mükemmel şekilde net artırmıştım ben. Her gün AYT ve TYT ikilisinin en az birinden çözmenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Günün geri kalanında ise kalan konularınıza bakabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı