YKS'ye 7 ay kala derece yapılır mı?

TubaD

Femtopat
Daha fazla  
3 aydır neredeyse hiç ders çalışmıyorum bugün başlamaya karar verdim, TYT matta 25 yapıyorum Türkçe 30 fen 4 sos 12, genellikle bu bantta. Geometrim neredeyse sıfır, 25 netin çoğunluğu matta çıkıyor yani, sosyal apotemi özet kitabı aldım ama aşırı zaman kaybı geliyor, ayrıca asla yetişmeyecek gibi. Mezun olsam gerçekten yapılacağına eminim ama okulla çok zaman kaybediyorum, şu an bilgili birinin vereceği öğüt gerçekten ekmek su kadar kıymetli.

Son düzenleyen: Moderatör:
TYT Matta neleri çözerek 25'e ulaştınız acaba soru bankası ve problem olarak ?

TYT matta neleri çözerek 25'e ulaştınız acaba soru bankası ve problem olarak?

Bilgi Sarmal bitirdim yazın + Bilgi Sarmal problemler bir de Eyüp hocanın TYT videolarını izlemiştim zaten bir kez çalışırsan kolay kolay unutmazsın

Bilgi Sarmal bitirdim yazın + Bilgi Sarmal problemler bir de Eyüp hocanın TYT videolarını izlemiştim zaten bir kez çalışırsan kolay kolay unutmazsın
Temelin var mıydı acaba?(ilk 12 konu)

bide öncesinde herhangi bir kaynak çözdün mü acaba acilin ilacı,mikrorijinal vb. ?

çok çalışırsanız her türlü yapılır. Yapılamaz dersek ne yapacaksın. Derece yapamayacak olsan bile çalış neden ders şalıştım diye pişman olmazsın.
Ayrıca sosyala çok kasmanıza gerek yok zaten hiç birşey bilmeseniz bile 12 13 net yapılır. Tyt sosyalde coğrafya zor olur biraz, din felsefe neredeyse paragraf sayılır zaten.
Siz her türlü fazlasıyla çalışın mezuna kalırsanızki şuan düşünme bu durumu en azından bilgi birikimin olmuş olur sallıyorum mezuna kalıp 10 k istesen bu senede çalışırsan mezunda harbi manyak kasarsın 5 k beklersin.

aynısı.. hangi kaynakları çözmüştün acaba önceden çözdüğün varsa temel atmak icin vb.
Hiç cozemedim direkt Eyüp hoca+bilgisarmal ama ben mat seviyorum yani belki bununla da alakalıdır yinede bunları yaparsan emin sende 15 leri en az görürsun ki bence daha üstü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…