Kreof0
Hectopat
Daha fazla
Sorunun cevabı çevremdeki insanlardan hareketle dereceden kastınla alakalı(Fen lisesinde yurtta kalıyorum bu nedenle çok fazla insan gözlemleyebiliyorum). Sayısalda aralıkta 50 TYT 20 AYT yapıp sene sonunda 103.75 TYT ve 63 AYT ile 13K yapan çok sevdiğim bir tanıdığım vardı. Ancak aralıktan sonra her gece etüt odasında 2-3'e kadar çalışırdı. Veya tam tersi bir örnekte mevcut 9-10-11'de hep okulda ilk 3'te olan çok zeki bir tanıdığım sınav senesi günde 2-3 saate kadar düşüp ilk 1000 yapabilecekken 14K yaptı. Yani bu sene ne kadar çalıştığın çok önemli eğer okul varsa bile günde 8 saati her gün zorlaman gerek.3 aydır neredeyse hiç ders çalışmıyorum bugün başlamaya karar verdim, TYT matta 25 yapıyorum Türkçe 30 fen 4 sos 12, genellikle bu bantta. Geometrim neredeyse sıfır, 25 netin çoğunluğu matta çıkıyor yani, sosyal apotemi özet kitabı aldım ama aşırı zaman kaybı geliyor, ayrıca asla yetişmeyecek gibi. Mezun olsam gerçekten yapılacağına eminim ama okulla çok zaman kaybediyorum, şu an bilgili birinin vereceği öğüt gerçekten ekmek su kadar kıymetli.